Η προεργασία και η πρώτη μεταγραφή που έρχεται

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ δουλεύουν από νωρίς τα μεταγραφικά για να στηρίξουν το συντομότερο τον Πέπε Μελ.

Ο ΟΦΗ αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά τον Οκτώβριο, αναζητά την βαθμολογική ώθηση που θα του δώσει και ψυχολογία, αναζητά επίσης και τους παίκτες που θα καλύψουν τα «θέλω» του Πέπε Μελ για να παρουσιάσει την ομάδα που θέλει.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός ανέλαβε τον ΟΦΗ άρχισε η προεργασία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις τον Ιανουάριο για την ενίσχυση του Ομίλου στις θέσεις που θέλει ο 60χρονος τεχνικός. Οπως και ο ίδιος ανέφερε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει φορ, εξτρέμ και στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη μεταγραφή είναι προ των πυλών αφού οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε τις ανακοινώσεις.

Αυτό δείχνει πως στον ΟΦΗ δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα για να μη χαθεί χρόνος και να βοηθηθεί ο Πέπε Μελ στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το οποίο έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολο μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό ο ΟΦΗ να προχωρήσει στις μεταγραφές όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπουν τα νέα αποκτήματα στην εξίσωση και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού του Ισπανού προπονητή. Και όπως φαίνεται πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ο Όμιλος θα αρχίσει την ενίσχυσή του στο χειμερινό παζάρι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.