Η προετοιμασία, το εξωτερικό και το ΒΑΚ

15:32 | 04/06/2019

Ο ΟΦΗ βγαίνει στο εξωτερικό για την προετοιμασία του, με την κατάσταση του προπονητικού κέντρου να καθορίζει το αναλυτικό πρόγραμμα της.

Δε θ’ αργήσει η στιγμή, που θ’ ανακοινωθεί το πλάνο της καλοκαιρινής δουλειάς και του «χτισίματος» της νέας ομάδας. Ίσως και στη διάρκεια της ημέρας να υπάρξει και η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Απομένουν ακόμη ορισμένες λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν τα πάντα, σχετικά με τις ημερομηνίες, αλλά και το πώς θα προχωρήσει το πρόγραμμα.

Τα… βάσανα το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» έχουν επιλέξει το εξωτερικό για το βασικό στάδιο του μονταρίσματος τους.

Ο προορισμός δεν έχει γίνει γνωστός, όμως το επικρατέστερο είναι ο ΟΦΗ να μεταβεί στην Ολλανδία, χωρίς να πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επισκεφτεί και άλλες χώρες.

Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τη «μορφή» που θα φιξαριστεί το πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η ομάδα να προπονείται στο ΒΑΚ για ένα διάστημα και κι έπειτα να βγαίνει στο εξωτερικό για μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων.

Είναι πιθανό, πάντως, να πραγματοποιήσει κανονικά το βασικό μέρος της προετοιμασίας εκτός Ελλάδας για περίπου ένα 20ήμερο. Σημαντικό ρόλο στο «δρόμο» που θ’ ακολουθεί ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα παίξει η πορεία των εργασιών, που έχουν προβλεφθεί να γίνουν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Το πότε θα είναι έτοιμο το ΒΑΚ θα καθορίσει πράγματα επί του θέματος…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πέρσον σκόραρε σε λάθος τέρμα...

Στη μετάφραση τα έριξε ο Πέρσον

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.