Η πρόκληση του ΟΦΗ, οι απουσίες και η «μάχη» για την εξάδα

08:33 | 27/02/2022

Ο ΟΦΗ παίζει με τον Ολυμπιακό ένα ματς υψηλών απαιτήσεων και ειδικών συνθηκών - Tα πλάνα για την ενδεκάδα.

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και με τον ΟΦΗ να δίνει μάχη για να μπει στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο αποψινό εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει.

Το συγκεκριμένο ματς δεν είναι δύσκολο μόνο για το γεγονός ότι αντίπαλος είναι ο αήττητος και πρωτοπόρος Ολυμπιακός, αλλά γιατί ο ΟΦΗ πηγαίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη με πολλές απουσίες. Είτε λόγω τραυματισμών είτε καρτών είτε λόγω κορωνοϊού.

Τοράλ και ντε Γκουζμάν είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, οι Νέιρα και Μπαλογιάννης λόγω τιμωρίας (κάρτες), Μεγιάδο και Φελίπε ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Γκαγέγος ανήκει πλέον στο παρελθόν. Όπως γίνεται αντιληπτό το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ομίλου έχει να κάνει με τα χαφ και εκεί μένει να δούμε τις λύσεις που θα βρει ο Νιόπλιας για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός είναι ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος λογικά θα καλύψει το κενό του Μπαλογιάννη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα έχουν και οι Στάικος-Μπουζούκης.

Ο Επασί θα είναι στο τέρμα, οι Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης Κοροβέσης θα είναι στην τετράδα πίσω, εφόσον ο Νιόπλιας δεν πάει με τριάδα στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παίξουν οι Στάικος, Σελίμοβιτς, Μπουζούκης, οι Λάμπρου και Τσιλιανίδης θα είναι στα δύο φτερά και ο Ντουρμισάι φορ, εκτός αν προτιμηθεί ο φαν Ντάινεν. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ολλανδός να παίξει αριστερά και να βρεθεί στην κορυφή ο Λάμπρου. Το δεδομένο είναι ότι οι λύσεις του προπονητή του ΟΦΗ είναι μετρημένες και η αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ένα άλλο ματς που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ, το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ:

4) Παναθηναϊκός 36 βαθμοί (24 αγώνες)

2 Φεβρουαρίου: ΑΕΚ

6 Μαρτίου: Ατρόμητος*

5) Αρης 36 βαθμοί (24 αγώνες)

6 Μαρτίου Ολυμπιακός

6) Αστέρας Τρίπολης 35 βαθμοί (23 αγώνες)

2 Μαρτίου: Ολυμπιακός*

6 Μαρτίου: ΑΕΚ*

7) ΟΦΗ 34 βαθμοί (24 αγώνες)

27 Φεβρουαρίου: Ολυμπιακός*

6 Μαρτίου: Απόλλων Σμύρνης

8) ΠΑΣ Γιάννινα 31 βαθμοί (23 αγώνες)

28 Φεβρουαρίου: Λαμία

6 Μαρτίου: Βόλος*

1) Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

2) Ο Αρης έχει ξεκινήσει τη σεζόν με «-6» βαθμούς

3) Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει -5

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.