Η προτεραιότητα του Νέιρα είναι ο ΟΦΗ

11:34 | 01/06/2019

Ο Όμιλος έχει τον πρώτο λόγο στις επαφές με τον Αργεντινό μέσο και σύντομα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Ήταν μάλλον δεδομένο, όμως ο Χουάν Νέιρα ξεκαθαρίζει… όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι ο ΟΦΗ αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα του.

Ο 30χρονος χαφ, δηλαδή, όχι μόνο θέλει σφόδρα να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον ηρακλειώτικο σύλλογο, αλλά προτίθεται να ολοκληρώσει πρώτα τις συζητήσεις του με τους «ασπρόμαυρους» κι εφόσον δεν προκύψει συμφωνία, τότε θα εξετάσει κι άλλες προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

Είναι, πάντως, ολοφάνερο πως βασική πρόθεση του λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή είναι ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, κάτι που δήλωσε και την Παρασκευή (31/05) στο Capitano.gr.

Μπορεί να ολοκλήρωσε μόλις την πρώτη του σεζόν στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο στο διάστημα αυτό δέθηκε αρκετά με τον Όμιλο. Σίγουρα σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η χρονιά, με το δυνατό συναισθηματικά φινάλε της.

Ο Νέιρα πρόσφερε πολλά, ιδιαίτερα από τον Ιανουάριο και μετά. Επέδειξε ηγετική φυσιογνωμία, έκανε τα… πάντα μέσα στο γήπεδο και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη «μάχη» για την παραμονή στην Super League 1.

Είναι λογικό ο ΟΦΗ να θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και αυτή η εκατέρωθεν θετική διάθεση δεν αποκλείεται να βοηθήσει, ώστε η υπόθεση να έχει happy end.

Όπως και να’ χει, σύντομα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι, αφού στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να προχωρήσει ο προγραμματισμός με ένα καλό… τέμπο, προκειμένου με την επίσημη έναρξη της νέας περιόδου να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νέιρα στο Capitano.gr: «Θέλω να συνεχίσω στον ΟΦΗ»

Μεγιάδο: Η επιμονή της Τσακαρίτα και το ατού του ΟΦΗ

Επίσημο: Τέλος Καραμπετάκης-Αμανατίδης από τον ΟΦΗ

Τα ανοιχτά «μέτωπα» του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.