Μεγιάδο: Η επιμονή της Τσακαρίτα και το ατού του ΟΦΗ

11:28 | 31/05/2019

Η επιθυμία της Τσακαρίτα για τον Μεγιάδο, η ρήτρα, τα οικονομικά προβλήματα και το ατού του ΟΦΗ. Τα νέα... επεισόδια του σίριαλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αργεντίνικου Τύπου, η Τσακαρίτα θέλει πίσω τον Μιγκέλ Μεγιάδο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «soloascenso» σε ρεπορτάζ της αναφέρει τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και του στόχου που έχει για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι η Τσακαρίτα τερμάτισε στην 24η θέση της γενικής κατάταξης της Primera B Nacional (δεύτερης κατηγορίας), σε σύνολο 25 ομάδων, ωστόσο γλίτωσε τον υποβιβασμό, λόγω των... γεωγραφικών κριτηρίων και του ιδιόμορφου βαθμολογικού συστήματος που ισχύει στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

«Τον θέλει πίσω η Τσακαρίτα»

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα του αργεντίνικου Μέσου, ο τεχνικός του συλλόγου επικοινώνησε με τον Μεγιάδο και του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει για να βοηθήσει την Τσακαρίτα τη νέα σεζόν: «Ο προπονητής των «τρικολόρ», επικοινώνησε με τον κεντρικό μέσο που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και του ζήτησε να επιστρέψει και να γίνει μέλος στην προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της «soloascenso».

Η ρήτρα και το ατού του ΟΦΗ

Βάσει της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, ο ηρακλειώτικος σύλλογος μπορεί να αποκτήσει τον ΟΦΗ, εφόσον καταβάλλει στην ομάδα του την προβλεπόμενη ρήτρα. Και είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Οι Λατινοαμερικανοί έγραφαν, όμως, ότι το ύψος της είναι 500.000 ευρώ (μάλιστα, έγραφαν ότι η Τσακαρίτα θέλει να κρατήσει και το 80% των δικαιωμάτων του!)

Βέβαια, σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει και το γεγονός ότι η Τσακαρίτα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται αυτό το στοιχείο να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού μέσου.

Το σίγουρο είναι ότι Τσακαρίτα και ΟΦΗ θέλουν στο δυναμικό τους τον ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή η αργεντίνικη ομάδα φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα. Μένει να δούμε τη στάση του ΟΦΗ σε όλο αυτό, ο οποίος θεωρητικά έχει ένα ατού στο... σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μεγάλη απόφαση του Μεγιάδο

Οι εκκρεμότητες του ΟΦΗ

«Αφεντικό» η Ρίβερ στη Λατινική Αμερική

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.