Η πρώτη φορά του ΟΦΗ

19:25 | 14/04/2021

Ο Όμιλος θέλει κόντρα στον Ατρόμητο να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από βαθμούς και κόντρα στους Περιστεριώτες το ερχόμενο Σάββατο (17/04) θέλει μόνο τη νίκη για να δει αισιόδοξα τη συνέχεια των πλέι άουτ.

Η θέση του παραμένει δύσκολη, δεν μπορεί να αισθάνεται σιγουριά, όσον αφορά στην απευθείας παραμονή του στην Super League 1, οπότε χρειάζεται το "τρίποντο".

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια θα βρει απέναντι του ένα δύσκαμπτο αντίπαλο, κάτι που σημαίνει ότι το έργο του δε θα είναι καθόλου απλό και για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.

Για να τα καταφέρουν, μάλιστα, οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να κάνουν κάτι που δεν έχουν μπορέσει έως σήμερα να κάνουν την τρέχουσα περίοδο.

Ένα από τα παραδοσιακά "όπλα" του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι η έδρα του και ο κόσμος του. Τη φετινή χρονιά, όμως, η απουσία των φίλων του έχει στοιχίσει ακριβά στον ΟΦΗ.

Δεν έχει, δηλαδή, ακόμη καταφέρει να κερδίσει δύο διαδοχικά παιχνίδια στο "Γεντί Κουλέ". Τελευταία φορά είχε πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο στο φινάλε της κανονικής, όταν είχε επικρατήσει των Ατρόμητου και Λαμίας.

Στις 26 αγωνιστικές, εξάλλου, ο Όμιλος τα πήγε καλύτερα μακριά από το "σπίτι" του, όπου είχε 3 επιτυχίες, όταν στο "Θ. Βαρδινογιάννης" είχε μόλις 2.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και απέναντι στους "κυανόλευκους" καλείται να ντουμπλάρει τα "τρίποντα" στο Ηράκλειο για να διατηρηθεί σε θέση ισχύος στη "μάχη" της σωτηρίας έναντι των Παναιτωλικού και Λάρισας.

Η έννοια της έδρας ενδεχομένως να έχει χάσει (προσωρινά) την ακριβή της σημασία, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο ο ΟΦΗ οφείλει να κατακτήσει τους 3 βαθμούς, που θ' αποτελέσουν, επίσης, σημαντική τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι λύσεις του Νιόπλια και η... κατασκοπεία

Πρόβλημα με Γκαργκαλατζίδη στον ΟΦΗ

Η προετοιμασία στο «φρεσκαρισμένο» ΒΑΚ και η νέα μακέτα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.