Η «συμμορία» έσμιξε πάλι

ΟΦΗ

Η τριάδα Μεγιάδο-Νέιρα-Ναμπί μπορεί να «απογειώσει» τον ΟΦΗ στα πλέι οφ.

Εντάξει, δεν έχει σίγουρα την… αίγλη της άλλοτε «MSN» της Μπαρτσελόνα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) ή της «BBC» της Ρεάλ Μαδρίτης (Μπενζεμά, Μπέιλ, Κριστιάνο), ωστόσο η τριπλέτα του Ομίλου είναι για σπουδαία πράγματα.

Και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία, που αποτέλεσε το σημαντικότερο ίσως λόγο για την πολύ άνετη επικράτηση των «ασπρόμαυρων», η οποία τους έδωσε και την 5η θέση στην κανονική περίοδο.

Είναι αλήθεια πως… έσμιξε και πάλι στο αρχικό σχήμα του ηρακλειώτικου συλλόγου, μετά από πάρα πολύ καιρό, κάτι που είχε στοιχίσει στο σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Συγκεκριμένα, τελευταία φορά πριν από τον περασμένη Κυριακή (01/03), που ξεκίνησαν και οι τρεις βασικοί ήταν πριν από 4 μήνες και… κάτι ημέρες.

Βρέθηκαν, δηλαδή, στο αρχικό σχήμα άπαντες στις 26 Οκτωβρίου, στο νικηφόρο (2-0) ματς κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Από τότε μέχρι και την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας πότε ο ένας, πότε ο άλλος έμενε εκτός και ο ΟΦΗ στερούταν ένα μεγάλο «όπλο» του.

Είναι γεγονός, βέβαια, ότι ο Όμιλος διαθέτει τεράστιο «βάθος» στα χαφ, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα.

Σακόρ, Στάικος και Βίκτορ αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις, που ανταποκρίνονται και με το παραπάνω.

Η «ΜΜΝ» (Μεγιάδο-Νέιρα-Ναμπί), ωστόσο, των «ασπρόμαυρων» προσφέρει φοβερή δυναμική στο συγκρότημα του Σίμου.

Έχουν δημιουργήσει απίστευτη «χημεία» και πραγματικά συνθέτουν μια μεσαία γραμμή, που ζηλεύουν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορία.

Ο Μεγιάδο σε ρόλο «εξολοθρευτή», ο Νέιρα είναι ο απόλυτος πια box to box μέσος, που διαθέτει εξαιρετική τεχνική, αλλά και μπόλικο τσαγανό και ο Ναμπί, ο οποίος οργανώνει πολύ καλά, σπάει εύκολα τις ζώνες άμυνας των αντιπάλων και με τις εμπνεύσεις του μπορεί να κρίνει εύκολα ένα παιχνίδι.

Και είναι, αν μη τι άλλο, σημαντικό το γεγονός πως ενόψει των πλέι οφ οι τρεις δείχνουν να βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλέι οφ και όχι... πλέι ουφ

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ στα πλέι οφ

Πλέι οφ: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην πρεμιέρα - όλο το πρόγραμμα



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.