Η «συνταγή» για τη Ν. Σμύρνη

21:00 | 16/01/2020

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στο… γνωστό του σχηματισμό κόντρα στον Πανιώνιο.

Το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί πλέον παρελθόν για την τρέχουσα περίοδο και στον Όμιλο έχουν στρέψει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή τους στην Super League 1.

Στο προσκήνιο, έτσι, για τους «ασπρόμαυρους» έχει περάσει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/01) απέναντι στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης.

Το έργο για το σύνολο του Γιώργου Σίμου δε θα είναι εύκολο, ωστόσο το ζητούμενο είναι η επιστροφή μετά από ένα μήνα… και κάτι στις επιτυχίες.

Ο 41χρονος τεχνικός, βέβαια, αναμένεται να επιλέξει ξανά τον… αγαπημένο του σχηματισμό, στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη μέσα στο 2020.

Την Τετάρτη (15/06) στην Τούμπα, στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός προπονητής παρέταξε το συγκρότημα του μ’ ένα 5-3-2. Ο βασικότερος λόγος που προχώρησε σ’ αυτή την επιλογή ήταν οι πολλές και αρκετές απουσίες.

Δεν είναι ψέμα, εξάλλου, ότι το συγκεκριμένο σύστημα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν το έχουν δουλέψει αρκετά μέχρι τώρα και σίγουρα ήταν μια απόφαση που πάρθηκε περισσότερο, λόγω… ειδικών συνθηκών.

Στη συνάντηση, επομένως, με τους «κυανέρυθρους» ο ΟΦΗ θα πάει λογικά και πάλι σ’ ένα 4-2-3-1. Εκτός, εξάλλου, από τον Σωτηρίου, που ουσιαστικά δεν επηρεάζει τον σχηματισμό, ο Σίμος έχει και στη διάθεση του τους Τσιλιανίδη, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο, που απουσίασαν κόντρα στο «δικέφαλο».

Οι απουσίες θα είναι οι τραυματίες Ναμπί και Σακόρ, όπως και ο τιμωρημένος Νέιρα. Όπως είναι, έτσι, απολύτως λογικό τα νέα πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, θα είναι πολλά.

Και αυτό γιατί πέραν των τεσσάρων που γυρίζουν (Σωτηρίου, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο), σοβαρές πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού έχουν ακόμη οι Μεγιάδο, Βαζ και Κουτρουμπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίγουρος για την ανάκαμψη ο Νοικοκυράκης

Τι συμβαίνει με τον Ντίνα

Κουτρουμπής: «Ωραίο ποδόσφαιρο και άνετη παραμονή»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.