«Ηχηρές» απουσίες και... παράταση στην αγωνία!

12:15 | 12/07/2018

Παράταση στην αγωνία για τον ιστορικό σύλλογο της Μποφώρ - δεν βγήκε τίποτα συγκεκριμένο από την χθεσινή συνάντηση

Δεν βγήκε... λευκός καπνός από την χθεσινή συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία της ομάδας του ''Ηράκλειο'', στην Δουκός Μποφώρ. Πάντως, το ανοιχτό κάλεσμα της κρητικής ομάδας, δεν βρήκε ανταπόκριση καθώς ελάχιστοι ήταν εκείνοι από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις για να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας. Παρόντες στη συνάντηση ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Θανάσης Καλατζής, ο πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Δελάκης, ο έφορος Μανώλης Δραμητινός ενώ μεταξύ των ''φίλων'' του συλλόγου ήταν ο Νίκος Τούλης και ο πρώην τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Στεφανάκης. 

Περισσότερους ''φίλους'' περίμεναν στον σύλλογο του Ηρακλείου, όπως οι παρόντες ήταν λίγοι για τα δεδομένα της συνάντησης (κεντρικοί φωτογραφία). 

Στη συζήτηση που έγινε, ο Νίκος Τούλης και ο Γιάννης Στεφανάκης τοποθετήθηκαν αφού άκουσαν τις πρώτες ''προεδρικές'' τοποθετήσεις, αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι η οργάνωση και οι ακαδημίες για την βιωσιμότητα του συλλόγου. Ο Ηρακλής Σφακιανάκης ανέφερε ότι η ομάδα πρέπει να μείνει στην Β' Εθνική ενώ η συζήτηση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Πέρα από το οικονομικό, αυτό που αναζητείται είναι ο άνθρωπος που θα μπει... μπροστά για την επόμενη μέρα. Όλες οι προτάσεις έχουν πέσει στο κενό, με τις αρνητικές απαντήσεις να είναι αρκετές. 

Τις επόμενες ημέρες οι επαφές θα συνεχιστούν με στόχο τις οριστικές αποφάσεις. Ο χρόνος κυλάει και αυτό δεν είναι υπέρ του ''Ηράκλειο''. Β' Εθνική, τοπικό ή κάτι άλλο; Θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.