Το όνειρο του Ηλία πραγματοποιείται!

17:41 | 21/07/2019

Ο γιος του παλαίμαχου παίκτη του ΟΦΗ, Γιώργου Κουτσουπιά, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στο Campionato.

Το δικό του όνειρο, αυτό της συμμετοχής σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ετοιμάζεται να ζήσει ο Ηλίας Κουτσουπιάς. Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ (ο μικρός αδερφός του, Φώτης, κλήθηκε στην Εθνική Κ13), βρίσκεται στην Ιταλία και μετρά αντίστροφα για την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

Αυτή θα είναι η Μπολόνια, η οποία ούσα ευχαριστημένη από την παρουσία του 18χρονου χαφ (ο Ηλίας κέρδισε με τους «ροσομπλού» το πρωτάθλημα Κ19, εξ ου η σχετική φωτό) όχι μόνο θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr τον προορίζει για την πρώτη ομάδα τη νέα σεζόν!

Θυμίζουμε ότι η Μπολόνια δανείστηκε από την Βίρτους Εντέλα τον νεαρό Αγρινιώτη με οψιόν αγοράς στο 1.5 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να δαπανήσει το συγκεκριμένο ποσό και να αγοράσει τον Κουτσουπιά.

Ο Ηλίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ιταλία και περνάει τα τυπικά ιατρικά τεστ και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο νεαρός χαφ είχε «κλέψει» καρδιές με την παρουσία του την περσινή σεζόν, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ κατά καιρούς φιλοξενούσαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι Γιουβέντους, Ιντερ και Ρόμα τσέκαραν τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Κ19.

Η Μπολόνια, όμως, πρόλαβε όλες τις ομάδες, διακρίνοντας άμεσα το ταλέντο και τις ικανότητες του Ηλία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και αν μια άλλη ομάδα θέλει να δώσει στην Βίρτους Εντέλα παραπάνω χρήματα για να τον αγοράσει, δεν μπορεί, παρά μόνο αν πληρώσει την Μπολόνια με δεδομένα ότι εκείνη τον έχει αγοράσει με την συγκεκριμένη οψιόν.

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς πλέον ετοιμάζεται να προστεθεί στη λίστα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών (βλέπε Μανωλάς, Γεωργάτος, Χούτος, Τοροσίδης κ.α.) που έχουν αγωνιστεί στη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλίας Κουτσουπιάς: Το Καμπιονάτο στα πόδια του

Το σήκωσε ο Ηλίας Κουτσουπιάς!

Κουτσουπιάς στο Capitano: «Δεν ξεχνώ το '97...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.