Ημιτελικός Ελλάδα - Τουρκία στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα

12:01 | 18/04/2019

Σήμερα στις 20.00 στα Δύο Αοράκια τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη θα αντιμετωπίσουν σχολείο από την Τουρκία για τα ημιτελικά του Παγκόσμιο σχολικού πρωταθλήματος

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη επικράτησαν στον Ελληνικό «εμφύλιο» του Μαντουλίδη και πήραν την πρόκριση για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. 

Έτσι σήμερα (20.00 -18/4) θα παλέψουν απέναντι στην Τουρκική ομάδα, οι οποίοι προκρίθηκαν αντίστοιχα με νίκη επί της Γερμανίας. Ο άλλος ημιτελικός θα γίνει ανάμεσα στο Βέλγιο και το Ισραήλ.Από την άλλη, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκης (Μαντουλίδης) θα μπει στο γκρουπ για τις θέσεις 5-8. 

Εκτός από τα αγόρια και τα Κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας (Ελλάδα 1) θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο 25ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίριση μιας και «προσπέρασαν» τη Νέα Ζηλανδία και πήραν το εισιτήριο για τις θέσεις 1-4. Αντίπαλος τους στα ημιτελικά η Φινλανδία η οποία πανηγύρισε της Γαλλίας.

 Όσον αφορά το Ελληνικό κολλέγιο (Ελλάδα 2) θα βρεθεί στο γκρουπ για τις θέσεις 17-20, καθώς επικράτησε της Βραζιλίας και θα αντιμετωπίσει την Κύπρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.