Από την Κρήτη με αγάπη

SMS
12:03 | 20/04/2019

Σε ακόμα ένα αθλητικό γεγονός, το κρητικό κοινό ανταποκρίθηκε στις... απαιτήσεις και έστειλε μήνυμα πολιτισμού σε όλο τον κόσμο

Με τους τελικούς σε αγόρια και κορίτσια, ολοκληρώθηκε χθες (19/04) το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που φιλοξένησε το Ηράκλειο. Το φινάλε, θα μπορούσε να είναι ιδανικό αν τελικά, το σχολείο που εκπροσωπούσε την Ελλάδα κατακτούσε και το χρυσό μετάλλιο, κάτι που άξιζε βάσει απόδοσης.

Τα ''Δύο Αοράκια'', το ''Λίντο'', το γήπεδο του Πανεπιστημίου και των Αρχανών, το κλειστό στην Χερσόνησο (Φιλωνίδειο) καθώς και το ''Μελίνα Μερκούρη'' στην Αλικαρνασσό φιλοξένησαν αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, με το κοινό του Ηρακλείου αλλά και γενικότερα της Κρήτης να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό σε αρκετά από τα παιχνίδια.

Αξίζουν ένα μπράβο οι διοργανωτές, οι εθελοντές και όλοι όσοι συνέβαλαν ώστε να διεξαχθεί μια Παγκόσμια διοργάνωση στα μέρη μας. 

Μια διοργάνωση που ακόμα μια φορά είχε την ''σφραγίδα'' του κρητικού κοινού. Χαρακτηριστικότερα παράδειγμα, ήταν ο χθεσινός τελικός, οποίος συγκέντρωσε πολύ κόσμο στα Δύο Αοράκια, νέους από όλες τις γωνιές του κόσμου που βρέθηκαν στο Ηράκλειο τις τελευταίες ημέρες, και όλοι μαζί με την συμμετοχή τους έστειλαν το μήνυμα για το ιδανικό αθλητικό ιδεώδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρίποντη «μαχαιριά» και ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα

Παγκόσμιο σχολικού: Χάλκινη η Ελλάδα στα Κορίτσια!

Στον τελικό του Παγκόσμιου σχολικού η Ελλάδα!

To σουτ που «πάγωσε» τα Δύο Αοράκια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.