To σουτ που «πάγωσε» τα Δύο Αοράκια!

SMS
21:23 | 19/04/2019

Δείτε το τρίποντο που στέρησε στην Ελληνική ομάδα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα

Μπροστά σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στα ''Δύο Αοράκια'', τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη αντιμετώπισαν σχολείο του Ισραήλ στον τελικό του 25ου Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος, μπροστά σε χιλιάδες κρητικούς φιλάθλους.

Έτσι η Ελλάδα ανέβηκε στην 2η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι δυο από τους παικτες του Ελληνικού συνόλου, Ζώης Καράμπελας και Κωσταντίνος Κάντρας μπήκαν στην καλύτερη τετράδα των αγοριών.Στο τρίτο σκαλί του βάθρου τερμάτισε η Τουρκία ενώ στην τέταρτη θέση έμεινε το Βέλγιο (57-39). Όσον αφορά την Ελλάδα 1 ολοκλήρωσε τη διοργάνωση στην πέμπτη θέση, μιας και την τελευταία μέρα πήρε τη νίκη της Κινεζικής ΤαιΠει με 70-62.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η Ελληνική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 78-76, έπειτα από τις δύο βολές του Καράμπελα. Ο χρόνος που απέμενε 2.3 δευτερόλεπτα. Τελικά, φάνηκε ότι ήταν αρκετά για να στερήσει στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ηράκλειο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, το Ισραήλ σχεδίασε την... τέλεια επίθεση, έβγαλε ελέυθερο σουτ ''παγώνοντας'' τα Δύο Αοράκια και το τελικό σκορ να δίνει το Κύπελλο στους φιλοξενούμενους με 78-79.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρίποντη «μαχαιριά» και ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα

Παγκόσμιο σχολικού: Χάλκινη η Ελλάδα στα Κορίτσια!

Στον τελικό του Παγκόσμιου σχολικού η Ελλάδα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.