​Ήρθε η ώρα να στηρίξουν και οι παίκτες τον Σίμο!

Απόψεις

Η διοίκηση μέσω της... σιωπής, στηρίζει τον Γιώργο Σίμο, καιρός να το κάνουν και οι ποδοσφαιριστές

Η περίφημη, πλέον, δήλωση του Μιχάλη Μπούση προ ολίγων ημερών, μέσω instagram, η οποία αποτέλεσε επί της ουσίας μία εμφατική στήριξη προς το πρόσωπο του Γιώργου Σίμου, φτάνει και περισσεύει αναφορικά με το μέλλον του προπονητή του ΟΦΗ.

Από τη στιγμή που δεν υφίσταται θέμα και ο Σίμος δεν είναι μετέωρος απολαμβάνοντας τη στήριξη των επικεφαλής, μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του με στόχο να βελτιώσει αγωνιστικά τον ΟΦΗ και ταυτόχρονα να αποτινάξει κάθε τι «ψυχολογικό» υπάρχει στην ομάδα και τη φρενάρει για να αποδώσει εντός αγωνιστικού χώρου.

Συμφωνούμε όλοι, προφανώς, ότι ο ΟΦΗ αγωνιστικά είναι κάτι παραπάνω από προβληματικός. Αποτυπώνεται στη βαθμολογική συγκομιδή και στα αποτελέσματα. Συμφωνούμε, επίσης, ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται αλλαγές, ίσως ένα «ηλεκτροσόκ» για να πάρει τα πάνω του για τη συνέχεια. Και από τη στιγμή που δεν υφίσταται θέμα προπονητή, ήρθε η ώρα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η αλήθεια είναι -και το τονίσαμε αυτό- ότι ο Σίμος έχει πάρει πάνω του όλο το ανάθεμα. Ούτε... εγκληματίας να ήταν. Φέρει ευθύνες, δική του είναι η ομάδα, αυτός την προπονεί, αλλά δεν μπορούν να μένουν στο «απυρόβλητο» οι υπόλοιποι. Από τη μία οι επικεφαλής, που έχουν ευθύνες και έχουν αναλυθεί (και προφανώς τις γνωρίζουν και οι ίδιοι, ποδοσφαιράνθρωποι είναι άλλωστε), από την άλλη οι ποδοσφαιριστές. Κι αν αναλογιστούμε τα όσα είπε ο Σίμος μετά την ΑΕΚ αναφορικά με τα δύο διαφορετικά πρόσωπα, σε προπονήσεις και επίσημα, ε τότε, διάολε, κάτι τρέχει. Ας αναλάβουν και οι ποδοσφαιριστές το μερίδιο ευθυνών που τους αναλογεί και ας προστατέψουν τον ίδιο τον προπονητής τους.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγάλουν από πάνω τους κάθε τι που τους πιέζει. Πληρωμένοι είναι, σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον βρίσκονται, τίποτα δεν τους λείπει, ας συμπεριφερθούν ως επαγγελματίας και να σηκώσουν ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Σίμο. Όσο κι αν τον στηρίζει η διοίκηση, μόνο εκείνοι μπορούν να τον «σώσουν» και να βάλουν τέλος στην εσωστρέφεια και την γκρίνια. Ο Σίμος έχει πάρει πολύ ανάθεμα πάνω του, δικαίως ή αδίκως δεν έχει σημασία αυτό τούτη τη στιγμή, οι παίκτες τι έχουν κάνει γι' αυτό; Και από τη στιγμή που ο ίδιος ο κόουτς δηλώνει ότι οι ποδοσφαιριστές του τον στηρίζουν, μάλλον ήρθε η ώρα να το δούμε (επιτέλους). Ιδού ο Βόλος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αμφίβολος με Βόλο ο ντε Γκουζμάν

Πλήγμα με Βούρο!

Τα ματς που χάνει ο Βούρος

Η ευκαιρία του «τραυματισμένου» ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.