Το μετέωρο βήμα του Σίμου

Απόψεις

Ο Γιώργος Σίμος συνεχίζει στον ΟΦΗ, αλλά πλέον δεν αισθάνεται το ίδιο ασφαλής

Το τι γίνεται στο ΒΑΚ δεν θα το μάθουμε ποτέ. Όπως επίσης δεν θα μάθουμε αν των δηλώσεων του Σίμου μετά το ματς με την ΑΕΚ προηγήθηκε μία ανάλογου ύφους συζήτηση με τον Γιάννη Σαμαρά. «Αν δεν με θέλετε, φεύγω». Θα μπορούσε να είναι μία από τις κουβέντες. Επί της ουσίας, πάντως, αυτό άφησε να εννοηθεί σε αυτές τις περιβόητες δηλώσεις του την Κυριακή.

Ο Γιώργος Σίμος έχει πάρει πάνω του όλο το ανάθεμα για την εφετινή, προβληματική, πορεία του ΟΦΗ και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος των διοικούντων. Δεν του αξίζει όλο αυτό, ακόμα και αν έχει κάνει εφέτος όλα τα κακά του κόσμου, που λέει ο λόγος.

Θα πείτε, βέβαια, τι να κάνουν στην ΠΑΕ; Να βγαίνουν κάθε εβδομάδα να στηρίζουν τον Σίμο; Το έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Μιχάλης Μπούσης και από τη στιγμή που δεν υπάρχει νεότερη τοποθέτηση, αυτό φτάνει. Δεν φτάνει, όμως, προς τον κόσμο. Και ο κόσμος δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι που ορθώς δέχθηκε προ λίγων ημερών ο Γιάννης Σαμαράς. Και ο κόσμος, οργανωμένοι και μη, έχουν το δικαίωμα για μία ανοιχτή τοποθέτηση επί των θεμάτων και κυρίως επί του Γιώργου Σίμου.

Το γράψαμε και θα το επαναλάβουμε. Ο Σίμος με τις δηλώσεις που έκανε μετά την ΑΕΚ «πέταξε το μπαλάκι» προς την ΠΑΕ. Επιζητεί τη στήριξη, ίσως να αισθάνεται μετέωρος, ίσως να μη νιώθει πλέον τα πόδια του σε μία στέρεη βάση. Δεν είναι κακό να αλλάζεις προπονητή αν αυτό κρίνεις σωστό, κοντεύουμε να το... ποινικοποιήσουμε στον ΟΦΗ της νέας εποχής. Το κακό είναι να αφήνεις τον προπονητή του μετέωρο σε σχόλια, κριτική και αρθρογραφίες.

Εδώ θέλει ξεκάθαρη στάση από τους επικεφαλής. Όποια κι αν είναι αυτή. Αλλά να είναι ξεκάθαρη και ανοιχτή προς όλους. Μόνο έτσι θα μπει τέλος στην εσωστρέφεια και σε αυτή τη φαγωμάρα, όπως τη λέμε στην καθομιλουμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVETALKS: «Όταν δεν αλλάζουν τα πράγματα, πρέπει να αλλάζουν τα πρόσωπα»

Ο Σίμος επιζητεί τη στήριξη

Με γεμάτο «Γεντί Κουλέ» ο κόσμος θα ήταν στα κάγκελα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.