Ισόβιο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για μία ζωή!

Απόψεις

Ουδείς πλην του Νιόπλια θα μεταμόρφωνε έτσι μια ομάδα. Ισόβιο συμβόλαιο... χτες! Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Όταν άρχιζαν τα πλέι άουτ ο Νιόπλιας είχε δυο επιλογές: η μια ήταν να σώσει τον ΟΦΗ και η άλλη να μην τον αφήσει να πέσει.

Υπήρχε και μια τρίτη, ίδια με τις προηγούμενες: να μετατρέψει σε κανονική ομάδα ένα σύνολο παικτών που το μόνο που είχαν μάθει να κάνουν σωστά ήταν να χάνουν. Να χάνουν με όλους τους τρόπους και απ' όλους τους αντιπάλους - ακόμα κι απ’ τον κάθε πικραμένο, ακόμα κι από τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την ΑΕΛ ή τον Παναιτωλικό.

Ο Νιόπλιας είχε την πιο δύσκολη αποστολή από κάθε άλλον προπονητή στα πλέι άουτ: να σώσει την τιμή μιας ομάδας που ουδείς τίμησε όσο αυτός - όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής. Ουδείς πλην του Νιόπλια θα τολμούσε να αναλάβει εναν ΟΦΗ που αγκομαχά να ανέβει από τη Γ’ Εθνική και να μην κατέβει στη Β’.

Ουδείς πλην του Νιόπλια θα μεταμόρφωνε μια ομάδα που ήξερε μόνο να χάνει σε μια ομάδα που ξέρει μόνο να κερδίζει. Ουδείς πλην του Νιόπλια θα μπόλιαζε με το πνεύμα του μαχητή παίκτες-πριμαντόνες σαν τον ντε Γκουζμάν και τον Σακόρ.

Ουδείς πλην του Νιόπλια θα έκανε τον ΟΦΗ αυτό που η Κρήτη στη φανέλα τού επιβάλλει να είναι: μια ομάδα που αρνείται να συνθηκολογήσει και να παραδοθεί. Μια ομάδα που δεν φοβάται τίποτα, δεν ελπίζει τίποτα, είναι λέφτερη.

Επειδή η σωτηρία της ψυχής και του ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλο πράγμα, ισόβιο συμβόλαιο... χτες στον Νίκο Νιόπλια. Με οψιόν ανανέωσης για άλλη μια ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Λαμία 0-2

Τα γκολ της νίκης του ΟΦΗ

Οι τρομερές δηλώσεις του Νιόπλια

Με Μπούση στη Λαμία

PHOTOS: Οι πανηγυρισμοί στο φινάλε

VIDEO: Οι πανηγυρισμοί στο φινάλε

Νιόπλιας: «Μετά το 2017 δεν περίμενα ότι θα ξαναγίνω προπονητής στον ΟΦΗ»

Αυτός ο Νιόπλιας, ο μικρός, ο μέγας!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.