Και αν του… κάτσει;

08:10 | 21/02/2019

Ο ΟΦΗ μπορεί ν’ αλλάξει… ορίζοντες μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Όμιλος έχει μπροστά του το πιο δύσκολο- αντικειμενικά- από τα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της Super League. Την Δευτέρα (25/02) αντιμετωπίζει στο φαληρικό στάδιο  τον Ολυμπιακό και σίγουρα η αποστολή του είναι υψηλής… επικινδυνότητας.

Οι Πειραιώτες, εξάλλου, αποδεικνύονται ιδιαίτερα αφιλόξενοι οικοδεσπότες για τους «ασπρόμαυρους», που σε σύνολο 46 εκτός έδρας αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν να επιδείξουν μόλις 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 40 ήττες. Εκ  προοιμίου το έργο του ηρακλειώτικου συλλόγου κρίνεται… πολύπλοκο.

Εκτός των άλλων, η ομάδα του Μάρτινς παρουσιάζεται βελτιωμένη και φυσικά δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό που «γονάτισε» στο «Γεντί Κουλέ» στον πρώτο γύρο. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τον ΟΦΗ, που είναι σαφώς ανώτερος του πρώτου μισού της σεζόν. Του ΟΦΗ, που πια έχει και ισχυρότερο κίνητρο για να «παλέψει».

Ναι μεν τον περασμένο Οκτώβριο ο Όμιλος έπαιζε στο «σπίτι» του, αλλά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρόκειται για ακόμη έναν αγώνα επιβίωσης, όσο τραβηγμένο και αν μοιάζει κάτι τέτοιο. Το σύνολο του Βέρα, δηλαδή, είναι υποχρεωμένο να δώσει γενναία «μάχη» στο «Καραϊσκάκης» και να ψάξει βαθμό ή βαθμούς.

Μια ενδεχόμενη ήττα θα έχει, βέβαια, το δικό της σημαντικό κόστος, αλλά, στον αντίποδα, ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρολεύκους» μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες και να «απογειώσει» τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Γιατί πολύ απλά κανείς διεκδικητής της παραμονής δεν τα έχει καταφέρει στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ, παράλληλα, η πιθανή επιτυχία δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Αυτό, άλλωστε, κυνηγάει εδώ και καιρό ο ΟΦΗ. Ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα του αλλάξει το μυαλό και θα διώξει μακριά τις… ανασφάλειες. Στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ το πλησίασε, όμως ο Βρέσκας είχε αντίθετη άποψη. Γιατί να μην το κάνει κόντρα στους Πειραιώτες; Και αν του… κάτσει; Θα του αλλάξει τη «ζωή».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.