Και επίσημα στο Παγκρήτιο η Εθνική!

12:29 | 22/01/2019

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο. Για τα επόμενα 4 χρόνια το Παγκρήτιο θα είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου!

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Capitano.gr, αναφορικά με τη νέα έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αφού το Παγκρήτιο θα είναι και επίσημα -δια στόματος, μάλιστα, του Βαγγέλη Γραμμένου- η νέα έδρα της Εθνικής ποδοσφαίρου για τα επόμενα 4 χρόνια!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε συνάντηση στη Λότζια το πρωί της Τρίτης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και μετά το τέλος αυτής επιβεβαίωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι το Παγκρήτιο θα φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα 4 χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Γραμμένος.

Και πρόσθεσε: «Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουν λυθεί και τα τελευταία προβλήματα ώστε η Εθνική να έρθει στο Παγκρήτιο, όχι μόνο για τα προκριματικά του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ».

Όπως είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα το Capitano.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (21/01) στο Ηράκλειο με φόντο το Παγκρήτιο ώστε να οριστικοποιηθεί το θέμα. Κάτι που έγινε.

Η Περιφέρεια θα συνεισφέρει οικονομικά

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεισφέρει οικονομικά ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου τα επόμενα χρόνια θα είναι η έδρα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά την συνάντηση στο Δήμο με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Δήμαρχο Ηρακλείου και άλλους φορείς. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Στη σημερινή συνάντηση που έγινε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με την ΕΠΟ τον Πρόεδρό της,  με τον Δήμαρχο, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ καταλήξαμε και για τις χρηματοδοτήσεις και για το τρόπο που θα «τρέξουν» οι διαγωνισμοί.  Το ζητούμενο είναι, ότι, η Κρήτη θέλει να έχει έδρα εδώ η Εθνική Ελλάδος και όλα τα άλλα  ξεπερνιούνται, γιατί υπάρχει και η πολιτική βούληση, η αγάπη του κόσμου.  Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή την αγάπη του κόσμου να την σεβαστούμε και η Εθνική Ελλάδας να είναι εδώ, και μαζί με το Δήμο προχωρούμε για να υλοποιήσουμε αυτό το σχεδιασμό.

Από πλευράς Περιφέρειας θα χρηματοδοτήσουμε τον αθλητικό οργανισμό του δήμου και Θα προχωρήσουν οι διαγωνισμοί.  Θεωρώ ότι όλοι μαζί θα «τρέξουμε» και θα προλάβουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΕΠΟ

To Παγκρήτιο, η Εθνική και η καταλυτική παρέμβαση της Περιφέρειας

Η Εθνική, ο Αναστασιάδης και το... Παγκρήτιο

Βαρδαβάς: «Με μεγάλη χαρά η Κρήτη θα υποδεχτεί την Εθνική»

Επιβεβαίωση Capitano.gr για το Παγκρήτιο

Αυτά ζήτησε η UEFA για το Παγκρήτιο 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.