Και οι «κιτρινόμαυρες» κόντρες συνεχίζονται...

SMS
15:06 | 29/05/2020

Η τοποθέτηση Σεβαστάκη, η απάντηση Βρέντζου και το σχόλιο επιβράβευσης του Αιγύπτιου Μάγκεντ Σάμι

Και τα ''κιτρινόμαυρα'' διαδικτυακά - μαχαιρώματα συνεχίζονται... Μόλις λίγες ημέρες μετά τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις μέσα από το facebook καθώς την επίσημη ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ, οι

Αρχικά, ο Μανόλης Σεβαστάκης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στα social media, μετά από όλα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τις συζητήσεις περί του Εργοτελη, οι οποίες μάλιστα είχαν και αναφορές στο όνομα του. Ένας παράγοντας που έχει βοηθήσει - κατά γενική ομολογία - αρκετά το σωματείο, σε δύσκολους καιρούς και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να αποδείξω ποιος είμαι σαν «παράγοντας». Το αν θα με κρίνει ο κόσμος ποδοσφαιρικά, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.», ενώ τόνισε ότι βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Βρέντζου για συζήτηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ομάδας απάντησε κατηγορώντας τον εξωδιοικητικό παράγοντα ότι αγνοεί την άποψη του κόσμου του Εργοτέλη, μεταξύ άλλων.

Σε όλα αυτά, ήρθε και... έδεσε το σχόλιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάγκεντ Σάμι, ο οποίος με το ''Well Said'' επικρότησε την θέση του Μανόλη Σεβαστάκη.

Και όλα αυτά, σε μια περίοδο που το σωματείο περνάει μια από τις πιο δύσκολες φάσεις του την τελευταία τριετία σε ένα αβέβαιο -οικονομικά - περιβάλλον, περιμένοντας τις εξελίξεις στην Superleague 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σάμι απάντησε στον Βρέντζο... μέσω facebook

Σε ρόλο... διαιτητή ο Στειακάκης: «Είναι ο σωστός χρόνος για απαφάσεις»

«Χυδαία συμπεριφορά από Σάμι, δεν μου πουλάει τον Εργοτέλη!»

«Θέλω να αγοράσω τον Εργοτέλη»

Επίσημη απάντηση: Συνεχίζει στον Εργοτέλη ο Σάμι

Το SMS της διαμάχης: «Ελπίζω να ξεπεράσεις ότι έχασες την ομάδα από μένα...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.