Και τώρα... τρέχει!

09:16 | 31/03/2019

Ο ΟΦΗ, των απουσιών, αλλά με τον Μπούση στο πλευρό του, «καίγεται» για βαθμούς στο σημερινό ματς με τον Αρη (16:00).

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ μετά τη διακοπή λόγω Εθνικής και μετά από δύο «γεμάτες» εβδομάδες όπου είχαμε την ιστορική συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, αλλά και την εκδίκαση της έφεσης για το ματς με τον Αιγινιακό.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται σήμερα στις 16:00 (live στο Capitano.gr) από τον Αρη σε μία αναμέτρηση που έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και δη τις νίκες ΠΑΣ και ΑΕΛ. Ο ΟΦΗ παραμένει πάνω από τον 15ο της βαθμολογίας Λεβαδειακό, αλλά βλέπει την ομάδα των Ιωαννίνων να απομακρύνεται (το θετικό είναι ότι έχει τον ΠΑΣ στην έδρα του) και επιζητά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού. Οχι ότι με ήττα χάνεται, αφού όπως προαναφέραμε, έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ, αλλά θα ήταν ό,τι καλύτερο για το συγκρότημα του Βέρα να πάρει ό,τι μπορεί από τη Θεσσαλονίκη.

Απέναντί του μία ομάδα ιδιαίτερα φορμαρισμένη που έχει «κλειδώσει» την έξοδο στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα ο Χάιμε Βέρα έχει ουκ ολίγα προβλήματα. Δεν του έφταναν οι τιμωρημένοι (Σακόρ, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα) προστέθηκαν και οι τραυματισμοί, αφού οι Γιακουμάκης, Ναμπί και -τελευταία- ο Δεληγιαννίδης έμειναν εκτός αποστολής.

Η αλήθεια είναι πως η κρητική ομάδα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ προέρχεται από τη σημαντική νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο.

Στο πλευρό του ο ΟΦΗ θα έχει τον Μιχάλη Μπούση που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον Ηλία Πουρσανίδη.

Οσον αφορά στα της ενδεκάδας, αποτελεί ερωτηματικό τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Βέρα, αφού βάσει απουσιών δεν αποκλείεται να δούμε άλλο σύστημα, αφού δεν υπάρχει καθαρός επιτελικός μέσος. Δεν αποκλείεται αυτό το ρόλο να τον καλύψει ο Φερέιρα, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία της Super League

Η αποστολή του ΟΦΗ

Αποψη: Γι αυτό θα πάρει αποτέλεσμα ο ΟΦΗ στο Βικελίδης

Η ατάκα του Μπούση τώρα και σε t-shirt

Αισιόδοξος ο Οικονόμου ενόψει Άρη

Τζίλι, είναι η ώρα σου…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.