Και τώρα... τρέχει για τον αμυντικό

08:30 | 15/08/2019

Ο ΟΦΗ θέλει να προλάβει το ματς με τον Άρη, στην πρεμιέρα της Super League. Τι γίνεται με Σαλίμι.

Η απόκτηση του Όσκαρ Γουάλι «έκλεισε» την τρύπα στο τέρμα όσον αφορά στην τελική τριάδα που θα πορευτεί ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν, το θέμα του Γιακουμάκη παραμένει ανοιχτό για την επίθεση, αλλά πλέον έχει πάρει άλλη, πιο δύσκολη, τροπή και το βάρος, μία εβδομάδα και κάτι, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πέφτει στην άμυνα. Στην απόκτηση του Ιμάν Σαλίμι και του δεύτερου... αγνώστου ταυτότητας στόπερ.

Ειρήσθω εν παρόδω, για τον δεύτερο στόπερ δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα και για ακόμα μία φορά δεν υπάρχει ονοματολογία, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού. Μάλιστα, ο στόχος έχει εντοπιστεί ήδη και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Οσον αφορά στον μεγάλο στόχο, τον Σαλίμι, το όλο θέμα παραμένει ανοιχτό και ταυτόχρονα δύσκολο. Τα δημοσιεύματα από Ιράν μεριά αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Τη μία παρουσιάζουν δύσκολη τη μεταγραφή και την άλλη εύκολη. Τελευταία, ρεπορτάζ θέλουν την ομάδα του Σαλίμι, την Τράκτορ, να αναζητά αμυντικό ώστε να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο παίκτης. Αφήνουν να εννοηθεί, δηλαδή, ότι ο Σαλίμι οδεύει προς την πόρτα εξόδου.

Από τον ΟΦΗ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα για τη συγκεκριμένη περίπτωση παρά μόνο ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία μεταγραφή με συγκεκριμένες δυσκολίες, αφού δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά και το γεγονός ότι η Τράκτορ θα χάσει, αν τελικά όλα πάνε καλά για τον Όμιλο, τον βασικό κεντρικό της αμυντικό. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι μόνο θέμα να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του Σαλίμι, αλλά ταυτόχρονα να «τρέξει» να βρει άξιο αντικαταστάτη του.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι που απασχολεί τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα αυτό που επιθυμεί είναι να τα βρει με την ομάδα του ποδοσφαιριστή και να προχωρήσει η μεταγραφή. Το ιδανικό για την κρητική ομάδα θα ήταν να τελειώσει το «θρίλερ» μέχρι την Κυριακή ώστε να έρθει τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας στην Κρήτη ο Ιρανός, να υπογράψει και να μπει άμεσα στις προπονήσεις. Το ακόμα καλύτερο για τον ΟΦΗ και δη τον Γιώργο Σίμο θα ήταν να τον έχει στη διάθεσή του στο ματς της πρεμιέρας της Super League κόντρα στον Άρη στο «Βικελίδης».

Με αυτά και με αυτά ελλοχεύει ο κίνδυνος ο ΟΦΗ να πάει στη Θεσσαλονίκη με δίδυμο τους Γιαννούλη-Νάστο. Όχι ότι θα έρθει η... καταστροφή, αλλά θα ήθελαν να έχουν έναν εκ των δύο αμυντικών ώστε να παίξει δίπλα στον Γιαννούλη και να σταματήσει το... πείραμα με τον Νάστο.

Στην κρητική ομάδα γνωρίζουν καλά ότι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού έχει καθυστερήσει, γνωρίζουν το ρίσκο που εμπεριέχει αυτό, αλλά δεν πρόκειται να τους πιάσει πανικός. Αυτό που θέλουν είναι να κλείσουν τα μεταγραφικά, να αποκτηθούν οι σωστοί παίκτες και να δυναμώσει το ρόστερ του ΟΦΗ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου. Αν αυτό, τελικά, θα «κοστίσει» θα φανεί στο «ταμείο». Στην Ολλανδία, πάντως, το αμυντικό πρόβλημα στα φιλικά που έδωσε ο Όμιλος εκεί, ήταν εμφανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δυσκολεύει του Γιακουμάκη

Τα λεφτά... φέρνουν την ευτυχία

Οι λεπτομέρειες για το Εργοτέλης - ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.