Και του... Σπανού τα γένια γίνονται

Απόψεις

Γκρίνια για τη διαιτησία, δημιουργία εντυπώσεων και ένα επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ τώρα που... σφίξανε τα γάλατα.

Βόλος και τώρα Ατρόμητος. Ανακοινώσεις, διαρροές, δημιουργία εντυπώσεων. Να πώς μπορεί κάποιος να βγάλει λανθασμένα συμπεράσματα λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Είναι οι φωνές, βλέπετε. Ο Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εκεί που πολλές φορές βρίσκει αποκούμπι, ο Σπανός μοιράζοντας διαρροές.

Τώρα τους φταίει ο Κλάτενμπεργκ. Τώρα θυμήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας. Πριν όλα καλά. Λίγο ακόμα και ο ΟΦΗ θα βγει... ευνοημένος κι από πάνω! Μιλάμε για παράνοια και παρωδία μαζί. Ο ΟΦΗ είναι η μόνη ομάδα που πάλεψε για να διώξει τα φαντάσματα της διαιτησίας, μετά το έγκλημα της Τούμπας και την αδικία από τον Φωτιά. Ο μόνος που πάλεψε να διορθώσει τα κακώς κείμενα χωρίς ανακοινώσεις και άναρθρες κραυγές.

Όπως έχετε παρατηρήσει τώρα που... σφίγγουν τα γάλατα ολοένα πληθαίνει η γκρίνια για τη διαιτησία. Ο Βόλος που ακριβώς αδικήθηκε στο «Γεντί Κουλέ»; Ο Ατρόμητος τι έχει να πει για το χθεσινό όταν ο Γκορτσίλας του έδωσε την ευκαιρία να παίξει με παίκτη παραπάνω μετά την ανεκδιήγητη αποβολή του Στάικου σε φάση που δεν είναι φάουλ;

Ξάφνου εντοπίζουν αδικίες. Χεράκι-χεράκι ο Βόλος και ο Ατρόμητος, είναι της... μοδός βλέπετε οι ανακοινώσεις. Η Λαμία την προηγούμενη Κυριακή έβγαλε στη διάρκεια του αγώνα, ο Απόλλων χθες έβγαλε στο ημίχρονο. Τακτικές... άλλου προέδρου που πλέον βρίσκεται βυθισμένος στη Super League 2 και κάνει γκεστ σε βίντεο κλιπ.

Ο ΟΦΗ τη δουλειά του. Και καλά κάνει. Χθες έχει ευθύνη και η διαιτησία για το 2-2 με τον Ατρόμητο. Αγωνιστικά φταίει το κάκιστο πρώτο ημίχρονο, διαιτητικά φταίει η ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Στάικο. Πάνω που είχε το μομέντουμ για την ανατροπή, του κόβει τον βήχα. Αλλά κατά τον Ατρόμητο ο Γκορτσίλας τον αδίκησε!

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο Ατρόμητος δημιουργεί εντυπώσεις, «πατάει» στην... εξ Αθηνών δύναμη των media και φτιάχνει κλίμα. Αφού πρώτα απέτυχε παταγωδώς το πλάνο του Σπανού για την εφετινή χρονιά κι αφού άλλαξε προπονητές σαν τα πουκάμισα είπε τώρα να τα ρίξει στη διαιτησία. Άλλοθι λέγεται αυτό. Παιχνίδι εντυπώσεων στην ιλαροτραγωδία του ελληνικού πρωταθλήματος. Γελάει ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-2: Ένα κακό ημίχρονο και... ο Γκορτσίλας του στέρησαν τη νίκη

Στην 6η θέση ο ΟΦΗ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Ανησυχία για Τοράλ και ντε Γκουζμάν

Γιαννούλης: «Να δούμε τη διαφορά εικόνας στα δύο ημίχρονα»

Ψυχή βαθιά και μένει ζωντανός!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.