Καλώς να έρθει ο Νταμπράουσκας, αλλά να στηριχθεί!

09:04 | 23/10/2022

Αφού φέρνουν τον κόoυτς των 11 τίτλων ας βάλουν το χέρι στην τσέπη για να τον στηρίξουν τον Γενάρη. Του Δ. Καρυωτάκη.

Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Λευκός καπνός και άμεσα λοιπόν για το νέο τεχνικό του ΟΦΗ που προφανώς για να έρθει τόσο γρήγορα στο τιμόνι της ομάδας δεν περίμεναν στη διοίκηση το παιχνίδι κυπέλλου με την Κηφισιά.

Ένας προπονητής επιπέδου Βάλντας Νταμπράουσκας, για να κλείσει, δεν περιμένει να δει αν θα σκοράρει ο ΟΦΗ στο κύπελλο. Είναι μέρες διεργασιών, επαφών και συζητήσεων μέχρι την τελική συμφωνία, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας πως το... λαδάκι του Νιόπλια είχε τελειώσει πολύ πριν το εφιαλτικό ενενηντάλεπτο της Πέμπτης!

Πάμε παρακάτω: είναι εντελώς παράδοξο για τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει για τον όποιο προπονητή παίρνει, ειδικά σε αυτές τις συγκυρίες που η ομάδα είναι στην εντατική και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην κανονικότητα. Καλός και Άγιος ο προπονητής, προφανώς είναι από το πάνω ράφι για τα επίπεδα του ΟΦΗ, αλλά τον καλύτερο σεφ να φέρεις, αν τα υλικά σου είναι μπαγιάτικα και κακοποδωμένα, καλιμέντο δεν κάνεις!

Με ένα σχεδιασμό της πλάκας, με παίκτες που, αρκετοί όχι όλοι, θα περνούσαν από το Γεντί Κουλέ μόνο για να δουν από τη θύρα 4 τον ΟΦΗ, τι άραγε θα κάνει, όσο κι αν προβάλλεται ως θαυματοποιός, ο Λιθουανός τεχνικός; Ο κόουτς θέλει χρόνο κι ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια. Τουλάχιστον άμεσα που πρέπει να θυμηθεί να παίζει και να νικά. Βέβαια έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τη διακοπή του Νοεμβρίου που θα έρθει σαν κανονική προετοιμασία για τον ΟΦΗ που φάνηκε απροετοίμαστος είναι ίσως βάλσαμο και έρχεται ο Νταμπράουσκας για να στήσει από την αρχή το διαλυμένο μαγαζί.

Αλλά ο ΟΦΗ θέλει μεταγραφικό σχεδιασμό που δεν τον έκανε το καλοκαίρι. Θέλει σκούπα και φαράσι για να πάρουν όλα αυτά τα φερτά υλικά που μαζεύτηκαν σάτρα πάτρα και ξαναστήσιμο από την αρχή. Και βέβαια επειδή τα μεταξωτά βρακιά θέλουν ξέρετε τι, αφού έφεραν τον κόoυτς των έντεκα τίτλων ας βάλουν το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές ουσίας, ας τον στηρίξουν τον Γενάρη εμπράκτως, μπας κι επιτέλους δούμε έναν ΟΦΗ άξιο των προσδοκιών μας.

Το ζητούμενο τώρα είναι να πάμε τη Δευτέρα να στηρίξουμε την ομάδα, να κερδίσει τον τελικό με τη Λαμία και από κει και πέρα έχουμε χρόνο για τα υπόλοιπα!

ΥΓ. Ο Νιόπλιας πλήρωσε το τίμημα που πληρώνουν όλοι οι προπονητές σε μια ομάδα. Ουσιαστικά η απομάκρυνση του ήταν φυσιολογική αφού ούτε μπορούσε να αλλάξει το κλίμα, αλλά και το γεγονός πως και με δική του ευθύνη (στο βαθμό που ταυτίστηκε και δεν συγκρούστηκε με την εγκληματική αμέλεια των Σαμαράδων στο σχεδιασμό της ομάδας) ο ΟΦΗ δεν θύμιζε κανονική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα αντανακλαστικά του ΟΦΗ με τον Νταμπράουσκας

Τέλος ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ

Το αντίο του Νιόπλια στους παίκτες και η ομιλία Πουρσανίδη

Τελείωσαν ακόμη τρεις από τον ΟΦΗ - Με Καραβέλα-Κουνδουράκη κόντρα στη Λαμία

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.