​«Καμπανάκι» για την Κηφισιά

ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει πως το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και γι' αυτό δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το είπε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει την εβδομάδα με δύο νίκες, κόντρα σε Κηφισιά και Λαμία, για να συνεχίσει με ηρεμία τις υποχρεώσεις του και να μην προσθέσει κι άλλα προβλήματα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΗ στρέφει το ενδιαφέρον του στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης (15:00). Αντίπαλος μία ομάδα χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, εν αναμονή της έναρξης της Super League 2. Μία ομάδα με έντονο Κρητικό στοιχείο, αφού προπονητής της είναι ο Γιώργος Πετράκης. Μία ομάδα που βλέπει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ως μία τεράστια πρόκληση.

Στην Κηφισιά γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ και στον ΟΦΗ γνωρίζουν πως είναι το φαβορί. Αυτά, όμως, είναι στα χαρτιά και η Κρητική ομάδα οφείλει στο ματς της Καισαριανής να παρουσιαστεί σοβαρή και να "καθαρίσει" όσο πιο εύκολα μπορεί την πρόκριση.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξέρει προφανώς πως το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και γι' αυτό έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου στους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί και να μην δώσουν δικαιώματα. Για τον ΟΦΗ το ιδανικό είναι να έρθει μία εύκολη νίκη για να μην υπάρξει και η σχετική καταπόνηση των ποδοσφαιριστών. Μην ξεχνάτε πως ακολουθούν συνεχόμενοι αγώνες, με τη Λαμία την προσεχή Δευτέρα να... καραδοκεί.

Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, ο Νιόπλιας δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, το πολύ τρεις, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι της Πέμπτης με απόλυτη σοβαρότητα κάτι που απαιτεί και από τους ποδοσφαιριστές του. Το Κύπελλο πάντα είναι ένας στόχος για τον ΟΦΗ και μία καλή πορεία, αλλά και μία καλή κλήρωση μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς Ντίκο και Μανδά ο ΟΦΗ: Η αποστολή για Κηφισιά

Η αποστολή της Κηφισιάς και οι «πρώην» του ΟΦΗ

H ΠΑΕ ΟΦΗ προσκαλεί τις γυναίκες και τα παιδιά στο γήπεδο για καλό σκοπό!

Οι σκέψεις του Νιόπλια για έναν διαφορετικό ΟΦΗ

Το Κύπελλο του Νιόπλια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.