Κάνει… μπαμ η ποιότητα του Φερέιρα

SMS
10:09 | 19/02/2019

Ο Φελίπε Φερέιρα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Κόντρα στην ΑΕΚ «συστήθηκε» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και  απέναντι στην Λαμία, τη Δευτέρα (18/02), έκανε το ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ. Και απέδειξε πως η εικόνα του με την Ένωση, που γέννησε προσδοκίες, μόνο στον παράγοντα τύχη δεν οφειλόταν.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί ιδιαίτερη πάστα παίκτη και ο Όμιλος δε χρειάζεται να το σκεφτεί πολύ για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, καθώς ανήκει στην Curico Unido. Στο πρώτο κυρίως ημίχρονο πραγματικά δεν… έβλεπε κανέναν στο γήπεδο. Με ταχύτητα, δύναμη, καλή τεχνική και μπόλικη αυτοπεποίθηση ο Φερέιρα έκανε ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του.

Ο τρόπος με τον οποίο υποδέχεται και φέρνει την μπάλα μπροστά του στη δική του φάση στο 18’, αλλά και η προσπάθεια του στη μεγάλη ευκαιρία του Βαζ στο 38’, ήταν τα highlights του στη χθεσινή συνάντηση. Κάνει… μπαμ, έτσι, ότι ο νεαρός παίκτης διαθέτει τα στοιχεία για να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και στον ΟΦΗ μάλλον πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που τον έβαλαν στη «μηχανή» τους. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.