Κανένα φιλικό μέχρι 15 Σεπτεμβρίου - μέχρι 9 άτομα οι προπονήσεις!

SMS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr δεν θα διεξαχθεί κανένα φιλικό παιχνίδι στο νομό Ηρακλείου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Μία νέα πραγματικότητα βιώνουν από σήμερα οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου μετά την απόφαση για έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Τρίτης και έως τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, 15 Σεπτεμβρίου, ισχύουν τα εξής περιοριστικά μέτρα:

* Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κ.λπ.

* Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

* Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α' βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

* Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.

Τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστες και τις αθλητικές δραστηριότητες,τις προπονήσεις και τα προγραμματισμένα φιλικά.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση προς όλα τα σωματεία του Νομού για αναβολή των φιλικών αγώνων καθώς και το νέο πλαίσιο προπονήσεων.

Μάλιστα, με βάση το νέο πρωτόκολλο στο νομό Ηρακλείου, οι προπονήσεις των ομάδων θα επιτρέπονται σε γκρουπ με μέγιστο αριθμό εννέα (9) ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών. Επίσης, μέχρι την είσοδο στον αθλητικό χώρο πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα που ισχύουν ήτοι, μάσκα, αποστάσεις, απολυμαντικά, ενώ δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολοταχώς για αναβολή το φιλικό, τι ισχύει με τον Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ συνεχίζει κανονικά και περιμένει

Αναβολή της πρεμιέρας - 12/09 ο τελικός κυπέλλου

Δεν θα διεξαχθεί το φιλικό του Ηρόδοτου λόγω του lockdown

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.