Κανονικά η Super League και... βλέπουμε

Super League

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή με βάση το lockdown

Την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσημα lockdown σε όλη τη χώρα για 1 μήνα και παράλληλα ανακοινώθηκαν οι σχετικές λεπτομέρειες με το τι ισχύει και τι όχι.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με αυτά που προκύπτουν την τελευταία ώρα, στα του αθλητισμού, η Super League θα συνεχιστεί κανονικά όπερ σημαίνει ότι θα διεξαχθεί αυτή η αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριο και πιο συγκεκριμένα θα γίνει το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Το τι θα ισχύσει στη συνέχεια είναι άγνωστο, αλλά εδώ πρέπει να μπει ένας σημαντικός αστερίσκος: η διακοπή του πρωταθλήματος μετά την 8η αγωνιστική λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Δηλαδή, αυτό το σαββατοκύριακο έχει πρωτάθλημα και μετά διακοπή που βοηθάει στην όλη κατάσταση. Ουσιαστικά το ερωτηματικό έχει να κάνει με την 9η αγωνιστική (21,22,23 Νοεμβρίου) και τη 10η αγωνιστική (28,29,30 Νοεμβρίου)

Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα και θα οριστικοποιηθεί η συνέχιση του πρωταθλήματος. Πάντως, αυτή την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές πάμε για σέντρα στην 8η αγωνιστική της Super League που φαίνεται ότι θα είναι και το μοναδικό πρωτάθλημα που θα συνεχιστεί στη χώρα μας ακολουθώντας το παράδειγμα της Γαλλίας και της Γερμανίας που παίζουν κανονικά παρά το lockdown.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

pro7.jpg#asset:252789


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.