Κ​άντε κάτι!

19:33 | 31/01/2021

Για να υπάρχει project πρέπει να υπάρχει και ομάδα. Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να δείξει τίποτε εδώ και αγωνιστικές. Δεν μπορεί να δημιουργήσει, δεν βάζει γκολ εδώ και 540 λεπτά και βυθίζεται αβοήθητη από τον πρόεδρο, τη διοίκηση αλλά και τους ελάχιστους εντέλει παίκτες του.

Έχασε από μια ΑΕΚ, που ήταν ίσως η χειρότερη Ένωση που πέρασε από το Ηράκλειο εδώ και μια δεκαετία. Που ήλθε στο Ηράκλειο χωρίς τους βασικούς παίκτες κλειδιά της, άνευ πια κατ' ουσίαν στόχων, θέλοντας μια στοιχειώδη ομάδα να της βγάλει αντίδραση για να τη ρίξει στο καναβάτσο. Και τι βρήκε; Ένα συνονθύλευμα παικτών που δεν θυμίζει ομάδα καν Super League, κι ένα σύνολο, θεός να το πεις τέτοιο, που δεν ήξερε τι ζητούσε μες στο γήπεδο.

Σε αυτό την τελευταία 6αδα αγώνων ο ΟΦΗ δείχνει πως μαζί με τη Λάρισα είναι οι πιο αφημένες και απελπισμένες ομάδες στην κατηγορία. Παίζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο και αποτελούν το πεδίο βολής για να νεκραναστηθεί ο καθείς που αναζητά ένα βάλσαμο για τη γιατρειά του. Το βλέπουμε όλοι εκτός από εκείνους που πρέπει να το δουν. Το καταλαβαίνουν ακόμα και τα ντουβάρια του Γιεντί Κουλέ, αλλά αρνούνται να λάβουν τις στοιχειώδεις αποφάσεις όσοι διοικούν τον οργανισμό της ομάδας.

Ταμπουρωμένοι πίσω από την καραμέλα ενός project που έγινε ποδοσφαιρικό ανέκδοτο σε όλους όσοι παρακολουθούν τον ΟΦΗ, αφήνουν την ομάδα να χάνεται, αναζητώντας άραγε τι, ένα θαύμα ίσως, που θα φέρει τα πάνω κάτω σε ένα οργανισμό που ψυχομαχεί και δεν ξέρει από που να ζητήσει βοήθεια. Μα θαύματα δεν γίνονται όταν εκείνοι που τα επικαλούνται δείχνουν μαθητευόμενοι μάγοι, και τα τρικ τους δεν πείθουν και τους πιο ευκολόπιστους. Και το χειρότερο είναι πως και οι ίδιοι βλέπουν πως δεν πάει έτσι πουθενά η ομάδα αλλά ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός και στήριξη της φιλοσοφίας τους, τους κάνει να μην μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους.

Ο Σίμος που θα μπορούσε να διευκολύνει τα πράγματα δεν το κάνει και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση. Αφού λοιπόν υπάρχει πίστη στο πρόσωπο του, και αφού η πραγματικότητα είναι πια τόσο σκληρή και αδυσώπητη, ε, κακό του κεφαλιού της (της πραγματικότητας δηλαδή)!

Αστεία πράγματα, μη σοβαρές καταστάσεις, μόνο που δεν καταλαβαίνουν όλοι στην Ισαύρων, πως για να υπάρχει project πρέπει να υπάρχει και ομάδα. Και ο ΟΦΗ αγνοείται από τις 7 του Γενάρη... θα τον αναζητήσει κανείς; Εκτός από τον κόσμο του, μάλλον κανένας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

Σίμος: «Όσο η διοίκηση μου δείχνει πίστη, θα κάνω το καλύτερο για τον ΟΦΗ»

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2: Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων»

Ανησυχία με Βούρο - τη Δευτέρα μαγνητική

Ξεκάθαρος ο Σίμος: «Πιστεύω στην ομάδα, τιμή να είμαι στον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.