Κάτι… κινείται στα μεταγραφικά

ΟΦΗ

Με τρόπο διακριτικό ο ΟΦΗ «χτενίζει» την αγορά των ελεύθερων.

Η ολοκλήρωση κι άλλης μεταγραφής ενδεχομένως να μην αποτελεί και προτεραιότητα στην παρούσα φάση για τον Όμιλο.

Μέχρι τις 23 του μηνός, βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάποια κίνηση, με επαγγελματία παίκτη, ο οποίος δεν έχει ομάδα. Τότε λήγει η μεταγραφική περίοδο για τους ελεύθερους.

Από την πρώτη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» ήταν ξεκάθαροι: Μεταγραφή μόνο σε περίπτωση που εντοπιστεί κάτι το πραγματικά πολύ καλό.

Με ποδοσφαιριστή, δηλαδή, ο οποίος θ’ αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για το «τώρα», αλλά και για το «αύριο» του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Με επίσημη μορφή δεν έχει διαρρεύσει κάποιο στοιχείο από την ΠΑΕ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν έπαψαν ποτέ να ρίχνουν… ματιές στο «παζάρι». Και λογικό είναι, αφού όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος, όμως αν θελήσει κανείς να «ψηλαφίσει» την κατάσταση, μάλλον φαίνεται πως… κάτι παίζεται.

Στον Όμιλο δεν έχουν αφήσει εντελώς στην άκρη το μεταγραφικό κομμάτι, όσο και αν δεν «καίγονται» για να πάρουν παίκτη. Το ρόστερ, εξάλλου, αριθμεί μέχρι σήμερα 30 μέλη, νούμερο αρκετά υψηλό και μένει να φανεί αν το σύνολο του Γιώργου Σίμου… βγάλει 31.

Με μια «ανάγνωση» του έμψυχου δυναμικού, αν υπάρξει προσθήκη, τις περισσότερες πιθανότητες θα είχε να γίνει μεσοεπιθετικά. Ένας ακόμη επιθετικός ή ένας μέσος ίσως…

Προς το παρόν, πάντως, όλα αυτά μοιάζουν με «σενάρια», αν και δεν είναι ψέμα ότι οι «ασπρόμαυροι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν για περαιτέρω ενίσχυση.

Παρόλο που το να συνεχίσουν όπως είναι έως και τον Ιανουάριο, θεωρείται το επικρατέστερο ενδεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο κόσμο θα έχει το «Γεντί Κουλέ» όταν ανοίξει

Νέα ταλαιπωρία για τον Σελίμοβιτς!

Μπήκε ο Γιαννούλης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.