Κατσιμήτρος φεύγει, Θέμης Τσέλιος έρχεται!

Betsson Super League 2

Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει τον Εργοτέλη και στη θέση του να έρθει ο αδελφός του Ηλία Τσέλιου, Θέμης - διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr

Σε αναμονή για την άφιξη Μπαδήμα βρίσκεται ο Εργοτέλης. Στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο περιμένουν τις επόμενες ημέρες τον νέο τεχνικό να βρεθεί στο Ηράκλειο, όπου μαζί με το νέο επιτελείο (θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες) θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν ενώ θα οριστικοποιηθεί και η ''πρώτη'' της ομάδας. Παράλληλα, στην ΠΑΕ θέλουν να δρομολογήσουν και το θέμα των συμβολαίων που ολοκληρώνονται. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει 4 ποδοσφαιριστές (Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Κουατένγκ, Ποζατζίδης) από τα συνολικά 12 συμβόλαια που ολοκληρώνονταν, ενώ επίσημα παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Μπάτζιος (Ξάνθη), Μαζουλουξής - Μανουσάκης (Λαμία). Έτσι, οι ''ανοιχτές'' υποθέσεις είναι 5: Κατσιμήτρος, Πέιος, Κατσούρι, Τσέλιος και Μπότε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άλλωστε είχε αποτυπωθεί από νωρίς μέσα από τα ρεπορτάζ του Capitano.gr, οι Ηλίας Τσέλιος, Πέιος και Δημήτρης Κατσιμήτρος ψάχνουν κάτι καλύτερο, οικονομικά αλλά και σε κατηγορία για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά στις υποθέσεις των τριών αυτών παιδιών που προέρχονται από καλές χρονιές, ίσως χρειαστεί υπομονή. Κάτι βέβαια που δεν θέλουν στον Εργοτέλη καθώς επιθυμούν να τρέξουν τον σχεδιασμό. Τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι τουλάχιστον ο τερματοφύλακας είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του είτε σε ομάδα του Εξωτερικού, είτε στην Superleague ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψει σε ομάδα της Superleague 2 με ''πρωταθληματικούς'' στόχους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα, όμως οι προθέσεις του είναι αυτές και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες.

Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ τις αποφάσεις των παικτών, έσπευσε να ανανεώσει γρήγορα τους Μπουτσάκη - Μπουρσέλη, αν καθυστερούσε λίγο ακόμα ίσως οι παίκτες να είχαν υπογράψει αλλού. Έχασε το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Μαζουλουξή - Μπάτζιο), τον πρώτο σκόρερ και δεν θέλει να μείνει... ξεκρέμαστος στα γκολπόστ.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Εργοτέλης έχει πλησιάσει τον δίδυμο αδερφό του Ηλία Τσέλιου, Θέμη. Ο τερματοφύλακας του Διαγόρα προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές στην ομάδα της Ρόδου, σε Football League (23) πρόπερσι και Superleague 2 πέρυσι (21 ματς). Δεδομένα καλός γκολκίπερ, ο 24χρονος ενώ οι συστάσεις που τον συνοδεύουν μιλούν για ένα πολύ καλό χαρακτήρα, όπως και ο αδερφός του Ηλίας. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός να βρεθεί στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη, γνωρίζει από τον αδερφό του για το οικογενειακό κλίμα και αυτά που μπορεί να του προσφέρει ο σύλλογος. Όμως, προσοχή. Η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο καθώς η περίπτωση του έχει να κάνει και με την εξέλιξη της ''υπόθεσης Κατσιμήτρου''. Το πιθανότερο είναι ότι το επόμενο 10ημερο θα έχουμε εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδειοδότηση: Πλήρεις μόνο 4 φάκελοι - δεν πήραν άδεια Εργοτέλης, ΟΦΙ και Χανιά

Τα συμβόλαια που «καίνε»: O Μπάτζιος, ο Μπουτσάκης και τα άλλα παιδιά...

Ανακοίνωσε τον Μπάτζιο η Ξάνθη

Έως 10 Ιουλίου στο Ηράκλειο ο Μπαδήμας - Αυτό είναι το πλάνο του για τον Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.