Στραπάτσο για τον κάκιστο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

«Κόλλησε» στο 0-0 με την Κηφισιά ο ΟΦΗ που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 39'! Έχασε πέναλτι στο 88' ο Φελίπε.

Πολλά είχε το πρώτο μέρος στη Λαμία εκτός από γκολ. Ο ΟΦΗ, που παρατάχθηκε με επιθετική ενδεκάδα και τους Πασαλίδη-Μεγιάδο εκτός λόγω καρτών, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Η μία, η κλασική, με τον Φελίπε, ο οποίος εξ επαφής πλάσαρε άουτ και η δεύτερη σε κεφαλιά του Ντίκο που έδιωξε δύσκολα ο γκολκίπερ της Κηφισιάς.


Ο Ντίκο, να σημειώσουμε, έπαιζε με πρόβλημα στον ώμο μετά από άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να χωλαίνει.

Η Κηφισιά από την άλλη, δεν απείλησε ιδιαίτερα, βοήθησε όμως με τον τρόπο παιχνιδιού της τον ΟΦΗ, αφού δεν κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει ανοιχτά.

Στο 39' κι αφού πρώτα η φάση τσεκαρίστηκε σε onfield review από τον διαιτητή -γιατί ο VAR είχε αντίθετη άποψη- οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη του Τζακ Ιπαλίμπο, ο οποίος πήγε με απλωμένο πόδι σε διεκδίκηση με τον Λάρσον. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα αν και είχε την κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά δεν δυσκολευόταν να κρατήσει το μηδέν, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, με τον ΟΦΗ να μην είναι καλός και κυρίως να μην είναι επιθετικός, δίχως ενέργεια. Μόνο μία φάση κατέγραψε ο Ομιλος στην αρχή, την κεφαλιά του Ντίκο, στο 54', που έφυγε λίγο άουτ.

Ο Νταμπράουσκας, απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του, έριξε στο παιχνίδι Νέιρα, Ριέρα και Μοσκέρα θέλοντας να αλλάξει την επιθετική εικόνα, αφού πίσω ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα από την ακίνδυνη Κηφισιά.

Στα τελευταία λεπτά ο τεχνικός του ΟΦΗ έριξε και τον Μπάκιτς αλλάζοντας το σύστημα του ΟΦΗ σε 4-4-1-1 ευελπιστώντας πως θα βρεθεί το «χρυσό» γκολ για το διπλό.

Ο Μπάκιτς ήταν αυτός που έβγαλε την κάθετη στη φάση που ο ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο Φελίπε κέρδισε πέναλτι, λίγο πριν από το φινάλε. Ο Βραζιλιάνος, όμως, ήταν μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους. Ο Λουίς Φελίπε ανέλαβε την εκτέλεση -στο 88ο λεπτό- και ο Αναγνωστόπουλος έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του για να αποκρούσει εντυπωσιακά και να κρατήσει το 0-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Σναϊντερλάν (78΄ Παπασάββας), Σάντος (78΄ Τεττέη), Ιλίεφ (46΄ Λούκα), Μπιφούμα (65΄ Αντερεγκεν), Οζέγκοβιτς (90΄ Αγκμπενιένου)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83΄ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Γκλάζερ, Αμπάντα (60΄ Θοράρινσον), Ντίκο (60΄ Νέιρα), Γκαγιέγος (70΄ Ρέιρα), Φελίπε, Τοράλ (70΄ Μοσκέρα)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.