Ούτε Επασί ούτε Βούρος: Ο Φιορίν Ντουρμισάι!

SMS
13:55 | 09/11/2021

Μόλις ένας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί έστω και ένα λεπτό και στους συνολικά 10 αγώνες της κρητικής ομάδας

Έφτασε στην 9η αγωνιστική της φετινής Superleague για να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ την πρώτη του νίκη εντός έδρας. Η κρητική ομάδα με σκόρερ - δις - τον Φιορίν Ντουρμισάι κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο και ανέβηκε στην 6η θέση, πριν την διακοπή λόγων των υποχρεώσεων.

Συνολικά, μαζί με το ματς Κυπέλλου στην Πρέβεζα απέναντι στον Αχέρωντα, η ομάδα του Νιόπλια έχει παίξει 10 επίσημα παιχνίδια και μόλις ένας από το φετινό ρόστερ έχει αγωνιστεί σε όλα. Έχει ενδιαφέρον γιατί των περισσότερων το μυαλό, όπως είναι φυσιολογικό, πηγαίνει στα στόπερ και στον τερματοφύλακα. Είθισται, σε αυτές τις θέσεις οι παίκτες να έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Όμως, στον φετινό ΟΦΗ αυτός που έχει παίξει σε όλα τα ματς, δεν είναι ούτε ο Βούρος, ούτε ο Επασί, αλλά ο Φιορίν Ντουρμισάι! Σε χρόνο συμμετοχής δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, όμως έχει αγωνιστεί 10 φορές (5 βασικός).

Συγκεκριμένα, οι Επασί, Πασαλίδης, Νέιρα και Γκαγιέγος έχουν χάσει μόλις ένα παιχνίδι (πρωτάθλημα και κύπελλο), με τον τερματοφύλακα από το Καμερούν να είναι αυτός που κρατάει το απόλυτο (9/9) στα ματς της Superleague.

Επίσης, σε χρόνο συμμετοχής - όπως είναι λογικό - ο Επασί έχει αγωνιστεί σε 810 λεπτά ενώ στην 2η θέση στα λεπτά έρχεται ο Γκαγιέγος (765) και ο Βούρος 3ος (720). Όλα τα παραπάνω σε ματς πρωταθλήματος, ενώ μόλις 45 λεπτά έχει παίξει ο Οδυσσέας Λυμπεράκης, είναι εκείνος με το λιγότερο χρόνο από εκείνους που έχουν έστω ένα λεπτό επίσημης εμφάνισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλα καλά με την επέμβαση του Ντουρμισάι - Πότε θα επιστρέψει

Ο Ντουρμισάι το ζήτησε και ήρθε: Σκόραρε και... απογειώθηκε!

Συνέντευξη Ντουρμισάι στο Capitano.gr

Άρθρο του Σταύρου Καραϊνδρου: Χαμογέλασε, πάει πέρασε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.