«Κλείνει» θέση στην εξάδα

09:26 | 23/02/2020

Ο ΟΦΗ θέλει σήμερα να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο στόχο του.

Μια «στροφή» πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου και ο Όμιλος αντιμετωπίζει στις 19.30 την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι τιμωρημένοι και η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα προσπαθήσει σ’ αυτή την… πριβέ παράσταση να «κλείσει» μια θέση στην εξάδα, που βάσει τωρινών δεδομένων του δίνει και ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι αρκετά δυνατός, ωστόσο ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει να «αγκαλιάσει» τα πλέι οφ. Έτσι κι αλλιώς τα πάντα είναι πια στο χέρι του, όμως οι «ασπρόμαυροι» έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» ουσιαστικά στο παιχνίδι με το σύνολο του Καρέρα και την ερχόμενη Κυριακή (01/03) να… τελειώσουν τη δουλειά στην εντός έδρας συνάντηση με την Λαμία.

Αν ο ΟΦΗ, βέβαια, κερδίσει την ΑΕΚ και έρθουν «Χ» τα Ατρόμητος-Ξάνθη και Βόλος-ΑΕΛ, τότε μπαίνει εξάδα από απόψε κιόλας.

Η παρουσία στα πλέι οφ αποτελεί το πιο άμεσο ζητούμενο για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, αλλά είναι αλήθεια ότι, πέρα απ’ αυτό, ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα και για να «υπηρετήσει» και το γενικότερο πλάνο του.

Αυτό, δηλαδή, που επιτάσσει διαρκή εξέλιξη και βελτίωση. Υπό αυτή την έννοια η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ αποτελεί ένα ισχυρό «τεστ» για τον Όμιλο, προκειμένου να δείξει πως προχωράει σωστά.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα μετρήσεις τις δυνάμεις της κόντρα σ’ ένα από τους «μεγάλους» της Super League 1 και καλείται ν’ ανταποκριθεί.

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να μπει στη «μάχη» ακολουθώντας τη δική του φιλοσοφία στο χορτάρι. Το έχει κάνει αρκετές φορές την τρέχουσα σεζόν και καλείται να το επαναλάβει ακόμη μία.

Τα προβλήματα για τον 42χρονο τεχνικό έχουν μειωθεί αισθητά. Συγκεκριμένα, ο Σίμος δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του για το ματς τον τραυματία Φερέιρα και τον ανέτοιμο Σακόρ. Έχει, έτσι, αρκετές επιλογές για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο χέρι του ΟΦΗ τα πλέι οφ - τα σενάρια

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Σφαίρες πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μέσα για ΑΕΚ Νέιρα και Μαρινάκης

Κοροβέσης: «Mε πίστη μπορούμε τη νίκη στον ΟΑΚΑ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.