Κλείνεις τον Μεγιάδο... χθες

ΟΦΗ

Ο 27χρονος Αργεντινός είναι ο παίκτης που «χτίζεις» πάνω του τον ΟΦΗ των επόμενων χρόνων.

Αν βάλουμε στην άκρη την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο που «πουλάει» περισσότερο, ο ΟΦΗ «καίγεται» να κλείσει ένα άλλο εξίσου σημαντικό θέμα. Και αυτό, σε σχέση με τον Σεμέντο, εξαρτάται από την ίδια την ομάδα.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος για ακόμα μία φορά με την απόδοσή του στο σαββατιάτικο ματς με τον Άρη, έδειξε πόσο πολύτιμο εργαλείο είναι. Ο Αργεντινός δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεσηκώνουν την εξέδρα. Δεν θα κάνει τη φαντεζί ενέργεια ούτε έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα. Αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλει κάθε προπονητής, είναι αυτός που παίρνει το κέντρο πάνω του και κάνει δουλειά... για τους υπόλοιπους δέκα.

Η αγωνιστική του αξία είναι δεδομένη. Ο Μεγιάδο είναι το «μηχανάκι» του Ομίλου, αυτός που «δαγκώνει» τον αντίπαλο στη μεσαία γραμμή. Και η αξία του έγινε περισσότερο αντιληπτή όταν απουσίαζε εφέτος λόγω τραυματισμού. Ο ΟΦΗ έχασε σε δύναμη, σκληράδα, κοψίματα, έχασε στο πλεονέκτημα που έχει στη μεσαία γραμμή.

Το Σάββατο με τον Άρη έπαιξε σαν να μην πέρασε μία μέρα. Λες και δεν είχαμε καραντίνα. Με φόρα από το πρωτάθλημα, ήταν εκ των κορυφαίων, έτρεξε πολύ, κέρδισε όλες τις «μάχες» που έδωσε και «κατέστρεψε» το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στον άξονα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άρης πήγε το παιχνίδι στα «φτερά» για να απειλήσει αφού στον άξονα τόσο ο Μεγιάδο όσο και ο -εξίσου εξαιρετικός το Σάββατο- Σακόρ ήταν κυρίαρχοι.

Κι εδώ ακριβώς μπαίνει ο αστερίσκος. Το θέμα Μεγιάδο δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως έχετε διαβάσει στο Capitano.gr, θέλει να παραμείνει, έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στο Ηράκλειο και γνωρίζει ότι με τον ΟΦΗ μπορεί να προοδεύσει. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει διακαώς να κρατήσει στο ρόστερ του το «πίτμπουλ», που εξελίχθηκε σε «λαχείο» για το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Το περασμένο καλοκαίρι οι ιθύνοντες του ΟΦΗ είχαν πετύχει να ρίξουν αρκετά την αρχική ρήτρα, που είχε ορίσει η ομάδα του. Σε επίπεδα, δηλαδή, που μπορούσε να καλύψει το κλαμπ, το οποίο ταυτόχρονα προχώρησε σε ανανέωση του δανεισμού του.

Οι συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει, οι βάσεις αυτών έχουν διαφοροποιηθεί μετά την πανδημία, ωστόσο το δεδομένο είναι ότι ο Όμιλος θέλει να κλείσει το θέμα το συντομότερο. Ο Μεγιάδο είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα αντέξει ο ΟΦΗ να τον χάσει, είναι ένας ποδοσφαιριστής που «χτίζεις» πάνω του. Και με την παραμονή του ο Γιώργος Σίμος θα έχει, σε αυτό το κομμάτι, το κεφάλι του ήσυχο.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ συνεχίζουν να δουλεύουν το θέμα, το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Όταν κλείσει η υπόθεση, η κρητική ομάδα θα έχει κάνει μία σούπερ «μεταγραφή» και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα είναι χαρούμενος. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε η καραντίνα σταμάτησε τον Μιγκέλ

Η νέα παράμετρος για Μεγιάδο

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.