Η νέα παράμετρος για Μεγιάδο

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βάζει στο «κάδρο» των συζητήσεων με την Τσακαρίτα για τον Αργεντινό μέσο και τις ειδικές συνθήκες που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Το πιο «καυτό» ζήτημα, όσον αφορά στους δανεικούς του Ομίλου, είναι ξεκάθαρα αυτό του Μιγκέλ Μεγιάδο (οι άλλοι δύο δανεικοί παίκτες είναι οι Μάνος και Σεμέντο).

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει διακαώς να κρατήσει στο ρόστερ του το «πίτμπουλ», που εξελίχθηκε σε «λαχείο» για το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Το περασμένο καλοκαίρι οι ιθύνοντες του ΟΦΗ είχαν πετύχει να ρίξουν αρκετά την αρχική ρήτρα, που είχε ορίσει η ομάδα του. Σε επίπεδα, δηλαδή, που μπορούσε να καλύψει το κλαμπ, το οποίο ταυτόχρονα προχώρησε σε ανανέωση του δανεισμού του.

Ο λατινοαμερικανός πραγματοποίησε και φέτος σπουδαίες εμφανίσεις και άπαντες φυσικά επιθυμούν να παραμείνει στην ομάδα.

Το ίδιο, εξάλλου, θέλει και ο Μεγιάδο, που βλέπει το μέλλον του μόνο στους «ασπρόμαυρους» και έχει την αγωνία του για τις εξελίξεις, καθώς στην παρούσα φάση δεν τον συναρπάζει η ιδέα του επαναπατρισμού.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν αρχίσει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Τσακαρίτα στον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι του Ομίλου, βέβαια, έχουν βάλει υποχρεωτικά σε νέο πλαίσιο τις συζητήσεις κι αυτό γιατί έχει μπει στο «παιχνίδι» και η πανδημία.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιο τρικ για την επίτευξη ευνοϊκότερων όρων, αλλά για μία άσχημη πραγματικότητα. Ο κορωνοϊός έχει πλήξει οικονομικά τις ομάδες και από τον κανόνα δεν έχει εξαιρεθεί ούτε ο ΟΦΗ.

Θα γίνει, έτσι, μια προσπάθεια να πέσει, έστω και λίγο, η ρήτρα για να τελειώσει το θέμα μια και καλή. Το επόμενο διάστημα, άρα, είναι αρκετά κρίσιμο για την υπόθεση, αν και υπάρχει η αίσθηση πως δε θα προκύψει πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλησιάζει η... ώρα Μεγιάδο

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.