Kουτσουπιάς στο Livetalks: Η Μπολόνια, ο ΟΦΗ και ο... Ντρούλιτς

08:04 | 23/06/2020

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς μίλησε στο Livetalks για το γεγονός ότι παρέμεινε στην Κρήτη λόγω κορωνοϊου, την Μπολόνια, το πόσο τον έχει επηρεάσει ο πατέρας του ενώ σχολιάζει την πορεία του ΟΦΗ και απαντάει

Από τότε που γεννήθηκε θυμάται τον εαυτό του σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου να παρακολουθεί τον πατέρα του. Ο Ηλίας Κουτσουπιάς δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από ποδοσφαιριστής, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του πατέρα του, Γιώργου.

Μόλις στα 19 του χρόνια βίωσε από πολύ κοντά το καταστροφικό πέρασμα του κορωνοϊου από την γειτονική χώρα, γεγονός που τον κρατάει ακόμα στην Κρήτη και το Ηράκλειο.

Ο Ηλίας μίλησε στο Livetalks και στην εκπομπή ''Sold Out'' και αναφέρθηκε σε όλα. Την οικογένεια του, την Μπολόνια και τα πιθανά κρούσματα κορωνοϊου στην ομάδα, τον ''ψαρωτικό'' Μιχαίλοβιτς ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ΟΦΗ και στους αγαπημένους του παίκτες, Ντρούλιτς και Μεγιάδο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

Για το γεγονός ότι ο κορωνοϊος τον κρατάει στην Κρήτη: Ευτυχώς βρήκα τρόπο και έκανα προπονήσεις, με την ομάδα κάναμε προπονήσεις μέσω βιντεοκλήσεων, από αυτό το κομμάτι είμαστε καλά. Μου είχαν λείψει οικογένεια και φίλοι, μου βγήκε σε καλό. Είναι η πρώτη φορά που λέω άντε να γυρίσω.Η ομάδα ήθελε να γυρίσω, θα ήταν και μια ευκαιρία για μένα λόγω των πέντε αλλαγών όμως συζήτησα με την ομάδα και έτσι αποφασίσαμε να παραμείνω στην Κρήτη.

Τι του έχει λείψει περισσότερο: Μου έχει λείψει το να παίζω, οι αγώνες, η ''πίεση''.

Γιατί η Ιταλία ελκύει τους Έλληνες πιτσιρικάδες: Είναι η ζωή σχεδόν η ίδια με εμάς. Είναι κοντά ματς. Οικονομικά η δυνατότητα της Ιταλίας είναι μεγαλύτερη. Για έναν Έλληνα είναι ευκολότερο να πάει στην Ιταλία από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Και στην Ισπανία, αν πάει καλά ένας Έλληνας, ίσως ανοίξει και εκεί η αγορά. Γιατί καλώς ή κακώς, δεν θα δώσουν πολλά χρήματα να πάρουν έναν Έλληνα.

Για τον ΟΦΗ: Οι ρυθμοί είναι ακόμα πολύ χαμηλοί, όχι μόνο στην Ελλάδα. Ο ΟΦΗ πάντα στηριζόταν στον κόσμο του και το ''Γεντί Κουλέ'', ίσως να τον επηρεάζει. Όνειρο μου να φορέσω κάποια στιγμή την φανέλα του, το έχω ξαναπεί.Υποστηρίζω τον ΟΦΗ, τον θυμάμαι όταν ο πατέρας μου έπαιζε που πήγαινα στο ΒΑΚ. Οι πρώτες εικόνες μου είναι με τον Ντρούλιτς στο Παγκρήτιο, τον θαύμαζα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αν ήταν προπονητής ποιον παίκτη από τον ΟΦΗ θα επέλεγε: Τον Μεγιάδο. Μου αρέσει πολύ, σε αυτό τον ΟΦΗ ξεχωρίζει. Έχει σιγουριά, αμυντικά είναι καλός.

Για το πόσο τον έχει επηρεάσει ο πατέρας του: Πολύ. Είτε από μικρός που τον θαύμαζα, είτε τώρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν σε γήπεδο. Από τότε που αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά, με έχει βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά, μου έχει σταθεί πολύ, οι συμβουλές του ήταν πάντα σωστές, όποτε τον είχα ανάγκη ήξερε πάντα πως να με βοηθήσει και οι αποφάσεις που πήρα ήταν 95% δικές του. Τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Αν έχω κάνει εγώ θυσίες, άλλες τόσες έχει κάνει ο πατέρας μου....

Για τον αδερφό του Φώτη και για το αν ακολουθήσει τα... χνάρια του: O Φώτης είναι πολύ καλός, έχει πολύ ταλέντο. Αγωνιστικά στην Ιταλία μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα καταφέρει μακριά από την... μαμά του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.