Κρούση ΟΦΗ σε Μυροφορίδη

ΟΦΗ

Πρόταση στον Παύλο Μυροφορίδη προκειμένου να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ, έγινε από την κρητική ΠΑΕ.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Παύλο Αδάμο, η θέση του τεχνικού διευθυντή στην κρητική ομάδα ήταν κενή, με τους διοικούντες και τον Νίκο Παπαδόπουλο να θέλουν να βρεθεί ο άνθρωπος που θα καλύψει το συγκεκριμένο πόστο, όπως είχαμε τονίσει στο παρελθόν

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Capitano.gr, έγινε πρόταση στον Παύλο Μυροφορίδη προκειμένου να είναι αυτός ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη θέση. Ένας έμπειρος «ποδοσφαιράνθρωπος», ο οποίος μετρά ανόδους ως τεχνικός διευθυντής με Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, ενώ γνωρίζεται πάρα πολύ καλά με τον Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν άριστα στον Ηρακλή, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ μάλιστα ήταν αυτός που μετέφερε την πρόταση στον Κοζανίτη τεχνικό διευθυντή προ ημερών. Όμως παρά την κοινή επιθυμία Παπαδόπουλου και Μυροφορίδη να συνεργαστούν εκ νέου αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς παρουσιάσθηκε διαφορά στο οικονομικό, η οποία παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί και έτσι η συνεργασία ανάμεσα στον Μυροφορίδη και τον ΟΦΗ δεν θα προχωρήσει. 

Ήδη μάλιστα ο Μυροφορίδης φέρεται να είναι κοντά στην επόμενη ομάδα της καριέρας του ως τεχνικός διευθυντής, ενώ και ο ΟΦΗ από τη δική του πλευρά αναζητά αλλού το πρόσωπο που θα αποτελέσει τον νέο του τεχνικό διευθυντή. Παρόλα αυτά η μετεγγραφική δράση του Ομίλου συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς να επηρεάζεται από το ότι δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.