Ένας ΟΦΗ που δεν ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο

Απόψεις

Ο αποκλεισμός του ΟΦΗ έρχεται σε δεύτερη μοίρα, σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε κόντρα στον Βόλο.

Στον Όμιλο κάλλιστα θα μπορούσαν να επικαλεστούν τις πολλές απουσίες που είχαν σε ακόμη μία φετινή αναμέτρηση.

Δεν είναι ψέμα ότι τα σημαντικά προβλήματα δεν επιτρέπουν στους «ασπρόμαυρους» να δουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια και να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις.

Προς τιμήν τους, όμως, ποτέ δε στάθηκαν στις ελλείψεις και ούτε πρόκειται να το κάνουν. Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του διαρκώς εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο υπάρχον υλικό.

Το οποιοδήποτε κενό, δηλαδή, μπορεί να καλυφθεί και ουδείς θεωρείται αναντικατάστατος. Κάτω, έτσι, από το συγκεκριμένο πρίσμα, το πλέον άσχημο στην αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στους Θεσσαλούς ήταν η εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης δεν «πόνεσε» τόσο, όσο το «πρόσωπο» των «ασπρόμαυρων», που απείχε αρκετά από τα στάνταρ που θέλει και δουλεύει γι’ αυτό το τεχνικό επιτελείο.

Το ματς της Πέμπτης (04/02) αποτελεί σίγουρα παράδειγμα προς αποφυγή, σε σχέση με τον τρόπο που το προσέγγισε ο ηρακλειώτικος σύλλογος.

Το γεγονός πως κυνηγούσε το σκορ έπαιξε το ρόλο του, όμως και πάλι αυτό που παρουσίασε στο χορτάρι ο ΟΦΗ ήταν κάτι το… μπερδεμένο.

Οι «ασπρόμαυροι» λες και ξέχασαν το πλάνο τους στ’ αποδυτήρια. Όλες οι γραμμές λειτούργησαν χάλια και αν δεν υπήρχε ο Σωτηρίου, το σκορ ίσως και να είχε ξεφύγει αρκετά.

Δεν είχαν αρχή, μέση και τέλος και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της συνάντησης να επιδείξουν ισορροπία στην απόδοση τους.

Το πνεύμα και το σώμα δε… συναντήθηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και το θέαμα από πλευράς Ομίλου ήταν απογοητευτικό.

Με στυλ άναρχο και ανορθόδοξο και σωρεία αβίαστων λαθών, η ομάδα του Σίμου σαν να μην ήξερε τι θέλει στο γήπεδο και απλά το ζητούμενο ήταν να κάνει αισθητή την παρουσία της και μόνο. Και το πέτυχε, αλλά δυστυχώς με τρόπο αρνητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Βόλος 1-1: Ολοκληρώθηκε το μαρτύριο

Ο Σίμος απάντησε για τους μυϊκούς τραυματισμούς

Επέστρεψε ο Φερέιρα μετά από 1 χρόνο!

Θα μιλήσει κάποιος άλλος εκτός από τον Σίμο;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.