Ξεκάθαρος και πάλι ο ΟΦΗ

18:53 | 12/05/2020

Ο Όμιλος ήταν σαφής στις θέσεις του στην τηλεδιάσκεψη της Super League 1.

Για ακόμη μία φορά, στη μεσημεριανή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, ο ΟΦΗ παρουσίασε με ξεκάθαρο τρόπο τις απόψεις του για την… επόμενη μέρα στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, δηλαδή, που εκπροσώπησε τους «ασπρόμαυρους», πρότεινε να γίνουν τόσο τα πλέι οφ, όσο και οι αγώνες της επόμενης σεζόν με 20% κόσμο στις εξέδρες του κάθε γηπέδου.

Η πρόταση του ηρακλειώτικου συλλόγου, μάλιστα, ήταν η μοναδική που έπεσε στο τραπέζι και αφορούσε στην παρουσία φιλάθλων στα ματς. Ήταν, επίσης, πρόταση του ΟΦΗ να πάρουν οι ομάδες ποσοστό από το Στοίχημα.

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ δεν ήταν αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική και το θέμα θα συζητηθεί.

Ο κ. Πουρσανίδη, εξάλλου, πρότεινε να γίνει άμεσα συζήτηση με τη NOVA, ώστε να φανούν οι προθέσεις της, εφόσον πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ.

Αναφορικά, τέλος, με το «καυτό» θέμα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, ο ΟΦΗ είναι και πάλι σαφής και λέει ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήτησαν χείρα βοηθείας

H πρόταση Πουρσανίδη για στοίχημα, φιλάθλους και NOVA

«Βροντερό όχι» της NOVA στην αναδιάρθρωση!

Η ενημέρωση της Super League για την τηλεδιάσκεψη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.