Ένας κουρασμένος ΟΦΗ που «φωνάζει» για μεταγραφές

Απόψεις

Ο ΟΦΗ έχει χάσει τη «ζωντάνια» του και αυτό φάνηκε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εκ προοιμίου η αποστολή του Ομίλου στο Κύπελλο ήταν δύσκολη. Είχε, εξάλλου, ίσως τη χειρότερη κλήρωση, αφού μπήκε στη σειρά των «16» με το «δικέφαλο» ως αουτσάιντερ.

Χωρίς αυτό ν’ αποτελεί δικαιολογία, οι πιθανότητες πρόκρισης δεν ήταν με το μέρος του. Η ήττα στο «Γεντί Κουλέ», πάντως, πείραξε. Όχι τόσο ως αποτέλεσμα, όσο λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου δεν είχε καθόλου καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο αντίπαλος ήλεγχε απόλυτα το ρυθμό της συνάντησης.

Απέναντι στους Θεσσαλονικείς ο ηρακλειώτικος σύλλογος πραγματοποίησε ενδεχομένως τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του, καθώς δεν κατάφερε να εφαρμόσει στο χορτάρι κανένα από τα «θέλω» του.

Δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και το συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση.

Το πρόβλημα, όπως αποδείχτηκε χθες, δεν ήταν τόσο καθαρά αγωνιστικό. Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, δεν… ξέχασαν στ’ αποδυτήρια το πλάνο τους, ούτε τα έκαναν «θάλασσα» στο κομμάτι της τακτικής.

Μοιάζουν, ωστόσο, κουρασμένοι και χωρίς «φρεσκάδα» στο παιχνίδι τους. Υπάρχει ο βασικός «κορμός» των παικτών, που έχουν επωμιστεί το «βάρος» μέχρι τώρα και είναι λογικό να εμφανίζονται σημάδια κόπωσης.

Και ενώ η σεζόν είχε αρχίσει ιδανικά, το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα, τα οποία διογκώνουν το «θέμα» του ΟΦΗ.

Οι απουσίες είναι σοβαρές και ο απαιτητικός Ιανουάριος βρίσκεται ακόμη στις αρχές του. Ο Σακόρ αναμένεται να επιστρέψει από Φεβρουάριο στη δράση, ο Ναμπί θα παραμείνει στα… πιτς για τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες, ενώ ο οργανισμός του Γιαννούλη έχει καταπονηθεί αρκετά και θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει Αστέρα Τρίπολης και τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι παραπάνω παράμετροι κάνουν, έτσι, την ανάγκη για ενίσχυση απαραίτητη. Ο Όμιλος θέλει μεταγραφές, προκειμένου να γίνει ποιοτικότερος, ν’ αποκτήσει μεγαλύτερος βάθος στον πάγκο και φυσικά για να μπορέσει να δουλέψει ο Σίμος με ακόμη περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του.

Η πρώτη κίνηση είναι ο Ουές, ο οποίος, ωστόσο, θα ενταχθεί στον ηρακλειώτικο σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι επαφές, πάντως, με τους άμεσους υποψήφιους στόχους προχωράνε και τα «χτυπήματα» του ΟΦΗ στο χειμερινό «παζάρι» αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κανείς δε βιάζεται και όλοι στον οργανισμό διατείνονται πως τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνία ΟΦΗ - Ουές!

Η Άιντραχτ στο «Γεντί Κουλέ»

Η ψύχραιμη αντίδραση του Σίμου

Η αποθέωση του κόσμου στο φινάλε

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: Δείτε τα highlights του αγώνα

Το ευχαριστώ του Σίμου και η στήριξη στο ρόστερ

Πλήγμα με Σακόρ

ΟΦΗ με χιόνια και με κρύο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.