Ξέσπασμα Μπαλοτέλι για τον κορωνοϊό!

16:07 | 08/03/2020

Κραυγή αγωνίας από τον Μάριο Μπαλοτέλι -μέσω instagram- ο οποίος ζητά να σταματήσει το ιταλικό πρωτάθλημα λόγω αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού και ξεκαθαρίζει ότι κανείς δεν δικαιούται να παίζει με ζητήματα υγείας.

«Ας σταματήσει το πρωτάθλημα. Τα χρήματα δεν αξίζουν όσο η υγεία, ας ξυπνήσουμε. Κανείς δεν είναι ρομπότ. Μην μου γράφετε μαλ... του τύπου: "Μα εσείς είστε προστατευμένοι" ή "Κεκλεισμένων των θυρών δεν θα συμβεί τίποτα", ή "Μην στερείτε τη μοναδική διασκέδαση των ανθρώπων". Αγαπώ το ποδόσφαιρο περισσότερο από εσάς, αλλά το να παίξω ποδόσφαιρο σημαίνω ότι θα ταξιδέψω με πούλμαν, τρένο, αεροπλάνο, θα κοιμηθώ σε ξενοδοχείο, θα έρθω σε επαφή με άλλους ανθρώπους εκτός της ομάδας.

Ήδη δεν βλέπω τα παιδιά μου εξαιτίας αυτού του καταραμένου κορονοϊού, γιατί όπως ξέρετε δεν ζουν στη Λομβαρδία και αυτό με ενοχλεί και με λυπεί πολύ. Ειλικρινά δεν θέλω η μητέρα μου, την οποία βλέπω και με την οποία τρώω κάθε ημέρα, να κολλήσει κάτι εξαιτίας μου. Δεν θέλω να ρισκάρω την πιθανότητα να νοσήσει. Γιατί να το κάνω; Για να διασκεδάσω κάποιον άλλον; Ή για να μη χάσω χρήματα; Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας», αναφέρεται στο μήνυμα του 29χρονου επιθετικού της Μπρέσια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.