Κυπελλούχος ο ΠΑΝΟΜ!

20:34 | 01/06/2020

Οι Μαλιώτες ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης-Η ΕΠΣΗ έβαλε παύλα στη φετινή διοργάνωση.

Ο ΠΑΝΟΜ αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΗ για την τρέχουσα περίοδο. Η Ένωση, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δίπλα στη σεζόν 2019-20 μπαίνει παύλα και απλώς ο σύλλογος των Μαλίων θα έχει το πλεονέκτημα να πάρει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας της ερχόμενης χρονιάς. Απονομή, δηλαδή, τροπαίου δεν πρόκειται να γίνει.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πραγματοποιήθηκαν δύο κληρώσεις. Η πρώτη αφορούσε στο ποια ομάδα θα περάσει-τρόπον τινά-στον τελικό, αφού εκκρεμούσε ο επαναληπτικός ημιτελικός ΠΑΝΟΜ-Γιούχτας, με τον πρώτο αγώνα να έχει λήξει υπέρ των Αρχανιωτών με 3-0.

Οι Μαλιώτες, μάλιστα, ζήτησαν, ως ένδειξη fair play, ο Γιούχτας που είχε ένα σημαντικό προβάδισμα μέσα στο γήπεδο, να έχει δύο χαρτάκια στην κληρωτίδα και εκείνοι ένα. Το συμβούλιο δέχτηκε την πρόταση των «κιτρινόμαυρων», που, βέβαια, ήταν τυχεροί, αφού εκείνοι πήραν το «εισιτήριο» για τη 2η κλήρωση, έστω και αν είχαν λιγότερες πιθανότητες.

Εκεί… αναμετρήθηκαν με τον ΠΟΑ για τον τίτλο, όπου η κληρωτίδα τους «χαμογέλασε» και πάλι και αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι ΕΠΣΗ.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο ΠΑΝΟΜ αναδείχτηκε μέσα από την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ως η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗ στο Κύπελλο Ελλάδας που θα διοργανώσει η ΕΠΟ την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, φέτος στην ΕΠΣΗ θα μπει "παύλα" στην διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ άρα ο ΠΑΝΟΜ δεν θα αναγράφεται στα βιβλία της ΕΠΣΗ ως Κυπελλούχος επίσημα.

Επίσης, πριν την κλήρωση ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ κ. Πρινέας ζήτησε να έχει ο Γιούχτας το πλεονέκτημα καθώς είχε επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα. Έτσι, η πρώτη κλήρωση έγινε με δύο φάκελα με το ονομα "Γιούχτας" και ένα φάκελο με το όνομα "ΠΑΝΟΜ" και η κληρωτίδα ανέδειξε τον ΠΑΝΟΜ. Επίσης στην τελική κλήρωση με ΠΟΑ και ΠΑΝΟΜ, αναδείχτηκε εκ νέου νικητής ο ΠΑΝΟΜ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόψε βγαίνει ο Κυπελλούχος μέσω κλήρωσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.