Λάρσον: «Είμαι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες»

SMS

Ο Ερικ Λάρσον μιλάει με αφορμή τα δημοσιεύματα για τον ΟΦΗ.

Ο Έρικ Λάρσον χθες το βράδυ αγωνίστηκε με τη Μάλμε για τα προκριματικά του Europa League και δεν αποκλείεται αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους "κυανόλευκους" της Σουηδίας. Θυμίζουμε πως δημοσίευμα τον θέλει μία ανάσα από τον ΟΦΗ, ενώ ο ίδιος μιλώντας στο Μέσο "Sydsvenskan" της πατρίδας του, τα άφησε όλα ανοιχτά.

Μιλώντας... διπλωματικά, αλλά ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου, ο 31 ετών δεξιός μπακ δεν απέκλεισε την αποχώρησή του από τη Μάλμε: «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μάλμε. Ξέρω ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και θα ήμουν ανοιχτός σε νέες περιπέτειες. Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στη Μάλμε, περνάω καλά και έχω συμβόλαιο», ήταν τα λόγια του.

Για να προσθέσει: «Είμαι ανοιχτός σε όλα όσα έχουν ειπωθεί, αλλά αυτή τη στιγμή το επίκεντρο είναι εδώ, η Μάλμε».

Επί της ουσίας ο Λάρσον δεν απέκλεισε τα περί ΟΦΗ, αν και δεν μίλησε με ονόματα, δημιουργώντας νέα επεισόδια στο σίριαλ.

Θυμίζουμε πως σουηδικό δημοσίευμα αναφέρθηκε στην περίπτωση "μετακόμισής" του στον ΟΦΗ, ενώ από πλευράς Κρητικής ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος. Μάλλον φυσιολογικά αν δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα και απαιτούνται λεπτές κινήσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.