Μισά βήματα τάνγκο

SMS
19:59 | 15/11/2018

Μεγιάδο και Νέιρα δε… χορεύουν συχνά σε ρυθμούς αργεντίνικου τάνγκο και ο ΟΦΗ δεν παίρνει από τους δύο λάτιν όσα προσδοκά.

Ο Όμιλος θα παραταχτεί κόντρα στον Άρη χωρίς το δίδυμο εξ Αργεντινής, καθώς Μεγιάδο και Νέιρα βρίσκονται στα… πιτς, λόγω τραυματισμών. Και είναι αλήθεια ότι τα προβλήματα αυτά ήρθαν σε μια άσχημη περίοδο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, όπου έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι έφερε στην Κρήτη τους δύο λατινοαμερικανούς μέσους με σκοπό να δώσουν το κάτι παραπάνω και ν’ ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας. Και αγωνιστικά δείχνουν πως μπορούν ν’ αποτελέσουν σημαντικές μονάδες του συνόλου. Ο Νέιρα, εξάλλου, είναι ο πρώτος σκόρερ του συγκροτήματος του Νίκου Παπαδόπουλου με 3 τέρματα, ενώ ο Μεγιάδο αποτελεί ένα υπερπολύτιμο «εργαλείο» στη μεσαία γραμμή, μιας και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Έκαστος, πάντως, έχει ήδη χάσει 4 ματς Super League και απέναντι στον Άρη συμπληρώνουν μια πεντάδα. Δεν έχουν, βέβαια, όλες τις… απουσίες επειδή ήταν τραυματίες, αλλά έμειναν εκτός και για καθαρά λόγους τακτικής. Όπως και να’ χει, όμως, το πράγμα, μετά την ολοκλήρωση του 1/3 της σεζόν, ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει όσα περιμένει από Νέιρα και Μεγιάδο.

Άπαντες φυσικά στον Όμιλο επιθυμούν ν’ αποθεραπευτούν άμεσα, ν’ αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να προσφέρουν όλα αυτά που πραγματικά μπορούν. Έχουν υπάρξει, άλλωστε, στιγμές που έχουν βγάλει μεγάλη ποιότητα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να αφήσουν πίσω μια και καλή τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και να σταθεροποιηθεί η απόδοση τους σε υψηλό επίπεδο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.