ΟΦΗ: Αυτά είναι τα ανοιχτά «μέτωπα»

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει ανοιχτές… εσωτερικές υποθέσεις ενόψει καλοκαιριού, αφού λήγουν 6 συμβόλαια.

Η φιλοσοφία του Ομίλου, όσον αφορά στον καθαρά αγωνιστικό προγραμματισμό είναι συγκεκριμένη, κάτι που αποδεικνύουν και οι κινήσεις που γίνονται.

Οι ιθύνοντες, δηλαδή, των «ασπρόμαυρων» έχουν ήδη προχωρήσει σε ουκ ολίγες πρόωρες ανανεώσεις, με ποδοσφαιριστές που έχουν θέση στην… επόμενη μέρα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Ο σχεδιασμός, επί της ουσίας, δε σταματάει ποτέ, αφού και στο κομμάτι του σκάουτινγκ η δουλειά διαρκεί 12 μήνες τον χρόνο και οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν πάντα… ανοικτά τα ραντάρ τους.

Αναφορικά, βέβαια, με το τωρινό ρόστερ, ο Όμιλος έχει 32 παίκτες στο ρόστερ και η συνεργασία με μόλις 6 εξ’ αυτών ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Αυτοί είναι οι Βαγιεμπά Σακόρ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Γιώργος Σουρνάκης, Αντίλ Ναμπί, Ρικάρντο Βαζ και ο Ναζαρένο Σολίς, ο οποίος είναι δανεικός από Μπόκα Τζούνιορς και είναι μια διαφορετική περίπτωση.

Επαγγελματίες, βέβαια, είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Βόλο, οι Νίκος Χαλκιαδάκης και Μανώλης Σμπώκος, που αποτελούν, επίσης, μια ξεχωριστή κατηγορία.

Από τη στιγμή, έτσι, που ο στόχος της παραμονής στη Super League 1 επιτεύχθηκε, αναμένεται ν’ αρχίσουν άμεσα και οι συζητήσεις, αν και είναι πιθανό να έχουν γίνει οι πρώτες αναγνωριστικές επαφές.

Με τον Ναμπί, άλλωστε, το πράγμα είναι προχωρημένο και μοιάζει τυπικό θέμα η ανανέωση, ενώ σύντομα θα δρομολογηθούν εξελίξεις και με τους υπόλοιπους.

Είναι μάλλον δεδομένο ότι δε θα συνεχίσουν όλοι και θ’ ανακοινωθούν «διαζύγια». Σε θεωρητικό επίπεδο, ωστόσο, ο ΟΦΗ με 26 ενεργά συμβόλαια δε θα προχωρήσει σε πολλές προσθαφαιρέσεις.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, να φανεί αν υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Είτε ως ελεύθεροι, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Γιατί είναι αλήθεια ότι αρκετοί δεν ικανοποίησαν με την εικόνα τους και δεν αποκλείεται ν’ τους ζητηθεί να βρουν αλλού την τύχη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα να δουν τι θέλουν και μετά να επιλέξουν προπονητή

Νιόπλιας: Από κόουτς έγινε δάσκαλος!

Ποτέ ξανά τέτοια εικόνα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.