«Λιώνουν» στο... σπίτι και περιμένουν

11:15 | 23/04/2020

Το κατ’ οίκον πρόγραμμα προπονήσεων του ΟΦΗ γίνεται όλο και πιο απαιτητικό περιμένοντας τις αποφάσεις

Είναι πλέον γεγονός πως ο Όμιλος λειτουργεί σε πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από «λαμπερούς» συλλόγους του εξωτερικού.

Αυτό αφορά και στο κομμάτι των προπονήσεων, όπου το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Εδώ και ενάμιση μήνα οι περιορισμοί, λόγω του κορωνοϊού, έχουν υποχρεώσει τους ποδοσφαιριστές του Σίμου να γυμνάζονται στο σπίτι.

Η αναστολή της δράσης και οι σχετικές απαγορεύσεις δεν επιτρέπουν στους παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου να πάνε στο ΒΑΚ και να… πατήσουν χορτάρι.

Οι επιλογές, έτσι, έχουν περιοριστεί αρκετά. Παρόλα αυτά, το τιμ του ΟΦΗ φαίνεται να έχει φτιάξει ένα αρκετά δυνατό και ευχάριστο πρόγραμμα.

Το ζητούμενο είναι με την επανέναρξη της Super League 1 άπαντες να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αυτό το διάστημα κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο ως προς την ομαλή επιστροφή στα επιθυμητά στάνταρ.

Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα και την ποικιλία του. Αλλάζει κάθε εβδομάδα και οι «ασπρόμαυροι» βάζουν στην καθημερινότητα τους νέο ασκησιολόγιο κάθε φορά.

Το… μυστικό της δουλειάς που γίνεται αυτή την περίοδο στον Όμιλο, είναι ότι κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Όλο και πιο απαιτητικό.

Οι παίκτες, δηλαδή, του Σίμου ανεβαίνουν επίπεδο και μέσα από τις κατ’ οίκον προπονήσεις βελτιώνουν σημαντικά τη φυσική τους κατάσταση.

Βρίσκονται φυσικά σε επικοινωνία και με τους προπονητές τους, που έχουν πλήρη εικόνα, έστω και εξ’ αποστάσεως, για το που «βαδίζουν».

Μπορεί για κάποιους η δουλειά στο σπίτι να μοιάζει… παιχνιδάκι, όμως είναι αλήθεια ότι στον ΟΦΗ ρίχνουν πολύ ιδρώτα όλες αυτές τις μέρες.

Το πιο πιθανό «σενάριο», εξάλλου, είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η χρονιά, οπότε στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι για να συνεχίσουν από’ κει που σταμάτησαν και να τελειώσουν τη δουλειά στα πλέι οφ, με την πραγματοποίηση μιας πολύ καλής πορείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατ’ οίκον προπονήσεις στον ΟΦΗ

Πλέι οφ: Τα σημεία-κλειδιά για τη διεξαγωγή και οι ημερομηνίες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.