Σαλίμι - ΟΦΗ, ώρα μηδέν!

18:29 | 04/08/2019

Τι γράφουν οι Ιρανοί για την εξέλιξη της υπόθεσης και την βελτιωμένη πρόταση του ΟΦΗ

Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Ιμάν Σαλίμι, Τράκτορ, παραμένει ο ΟΦΗ, ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο του 23χρονου Ιρανού τον αμυντικό που θέλει για τη νέα σεζόν. Εκεί που όλα έμοιαζαν τελειώνουν εντός μερικών ωρών, δημοσιεύματα στο Ιράν βάζουν... φωτιά στην μεταγραφή.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ανέφερε την αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων καθώς και του παίκτη με τον ΟΦΗ είχε - σχεδόν - ολοκληρωθεί με την κρητική ομάδα να πιέζει για τις υπογραφές.

Δημοσιεύματα από το Ιράν, αναφέρουν ότι Τράκτορ Σάζι, δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, παρά τις βελτιωμένες προτάσεις του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, το khabarban.com γράφει ότι ο ΟΦΗ έκανε βελτιωμένη πρόταση για ολοκληρωθεί το deal με την Τράκτορ αφενός να μην ''καίγεται'' οικονομικά ενώ και ο προπονητής δεν θέλει να τον αφήσει τόσο εύκολα. Μάλιστα, το δημοσίευμα της κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει τη δεδομένη στιγμή τις προπονήσεις με την ομάδα του και να  περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μεταξύ της ομάδας του και του ΟΦΗ. 

Επίσης, το parsfootball.com αναφέρει ότι σήμερα (04/08) αναμένονται νέες συζητήσεις μεταξύ του Ιμάμ Σαλίμι και του αντιπροέδρου της ομάδας του, Mirsom Sohrabi για το θέμα της πώλησης ή της παραμονής του παίκτη. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο 4 χρόνων.

Από την αρχή φαινόταν μια δύσκολη περίπτωση καθώς πέρα του ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο αμυντικό σε καλή ηλικία και με 4ετές συμβόλαιο. Η Τράκτορ δεν είναι απίθανο να άλλαξε τις αρχικές απαιτήσεις της και να προσπαθεί να πάρει ότι παραπάνω μπορεί από τον ΟΦΗ που - όπως προκύπτει είχε κλείσει τον παίκτη. Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο 24ωρο θα είναι το πλέον κρίσιμο για την έκβαση της υπόθεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεοπτικά: Οι δύο δρόμοι του ΟΦΗ

Το «κούρεμα» της ΕΡΤ, ο ΟΦΗ και η NOVA

Πήρε φόρα: Σαλίμι, τέρμα και Γιακουμάκης

Έκλεισε η συμφωνία για Σαλίμι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.