Oι μεταγραφές, οι αυτό - προτάσεις και η φήμη του ΟΦΗ

08:19 | 17/01/2020

Πολλοί παίκτες την… ψάχνουν για να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Όμιλο.

Την ώρα που οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάνουν τις επαφές τους για την ενίσχυση της ομάδας, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που προτείνονται.

Οι αναζητήσεις στον ηρακλειώτικο σύλλογο καλά κρατούν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο οι ανακοινώσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν φυσικά εντοπίσει που «πονάει» η ομάδα και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατότερη την επόμενη μέρα.

Είναι, βέβαια, γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει πλέον αλλάξει στάτους και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που προσεγγίζουν τον οργανισμό για ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Όμιλος είναι πια μαγαζί «γωνία» και αυτό δεν είναι υπερβολή, αφού αποτελεί ένα πάρα πολύ καλό προορισμό για μια μεγάλη μερίδα ποδοσφαιριστών, εντός και εκτός συνόρων.

Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, αρκετοί μάνατζερ δείχνουν διάθεση για συνεργασία και προτείνουν πελάτες τους.

Η φήμη του ΟΦΗ εξαπλώνεται και κερδίζει σιγά-σιγά αξιοπιστία και σεβασμό στις διεθνείς αγορές. Η διοίκηση έχει πραγματοποιήσει, εξάλλου, τεράστια προσπάθεια στο συγκεκριμένο κομμάτι και τα αποτελέσματα είναι πια ολοφάνερα.

Κάτι τέτοιο φυσικά πριν από μερικούς μήνες έμοιαζε με ουτοπία. Τα πράγματά, όμως, είναι εντελώς διαφορετικά και ξέχωρα από το οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ, συχνά οι ατζέντηδες… χτυπούν την πόρτα της ομάδας.

Πολλοί, έτσι, είναι οι παίκτες, οι οποίοι κάνουν πρώτοι την κίνηση, ωστόσο τα κριτήρια των επιλογών του Ομίλου είναι συγκεκριμένα και δεν υπάρχει η παραμικρή απόκλιση από τη φιλοσοφία που διέπει τον οργανισμό στον συγκεκριμένο τομέα.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως το ιστορικό σωματείο λειτουργεί απολύτως φυσιολογικά, αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και ανακτά όλο και περισσότερο τη χαμένη του αίγλη. Μπορεί για κάποιους το ότι ο σύλλογος γίνεται… περιζήτητος στο μεταγραφικό κομμάτι να μη σημαίνει κάτι, αλλά χωρίς αμφιβολία αποδεικνύει πως ο ΟΦΗ έχει ανέβει επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίγουρος για την ανάκαμψη ο Νοικοκυράκης

Τι συμβαίνει με τον Ντίνα

Κουτρουμπής: «Ωραίο ποδόσφαιρο και άνετη παραμονή»

Η «συνταγή» για τη Ν. Σμύρνη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.