Μανδάς: «Όταν παίζεις με τον ΟΦΗ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος»

09:06 | 11/01/2021

Έβγαλε το καπέλο στον ΟΦΗ, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έπαιζε από το 51' με παίκτη λιγότερο στο Περιστέρι, κατάφερε όχι μόνο να μην χάσει αλλά και να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Χρήστος Μανδάς, τόνισε πως στόχος του είναι να καθιερωθεί στον Ατρόμητο τώρα που έχει την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον τραυματία Γιαννιώτη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την ευκαιρία που του δίνεται με τον τραυματισμό του Γιαννιώτη: «Νιώθω πως έχω μπει δυνατά. Μου είχε λείψει να μπω να παίξω. Το θέμα είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα κι όχι ο καθένας ξεχωριστά. Κι εγώ να μην πάω καλά, με νοιάζει η ομάδα να πάει καλά και να πάρει τους βαθμούς».

Για το γκολ που δεν ήρθε: «Είχαμε αρκετές τελικές, η τελική προσπάθεια δεν μας βγήκε. Είμαστε ομάδα που αν μας βγει η φάση θα βάλουμε το γκολ, σήμερα δεν μας βγήκε αυτό».

Για το αν ένιωσε φόβο στο παιχνίδι: «Ποτέ όταν παίζεις με τον ΟΦΗ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα πάρεις ισοπαλία ή θα κερδίσεις. Δεν ένιωσα ποτέ πως έχουμε ασφάλεια, πάντα ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος».

Για τις φάσεις που έσωσε την εστία του: «Είναι η στιγμή. Αν μου βγει, μου βγήκε. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα με κάποια απόκρουσή μου και με την συμπεριφορά μου στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και από εκεί θα φανούμε όλοι».

Για την τριάδα των τερματοφυλάκων: «Είμαστε μια καλή τριάδα και είμαστε μεταξύ μας φίλοι. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα μου κι ας είναι δύσκολο, γιατί έχω έναν πολύ καλό τερματοφύλακα μπροστά μου που με βοήθησε πολύ και με τον ΠΑΟΚ και σήμερα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα μου και στη πορεία βλέπουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος-ΟΦΗ 0-0: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Τα highlights της ισοπαλίας στο Περιστέρι

Κάτι παθαίνει το VAR με τον ΟΦΗ...

Σίμος: «Ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη και δυνατή οικογένεια»

Η μεγάλη ευκαιρία του Νέιρα στο 95'!

Τσιλιανίδης: «Τότε θα είμαι 100% έτοιμος»

Ο μάγκας ΟΦΗ και ο Βάτσιος που τον «πετσόκοψε»

Μπούσης: «Περήφανος για την ομάδα μας»!

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.