Μάνος, η «επιστροφή»

11:30 | 11/11/2019

Ο 25χρονος επιθετικός δουλεύει σκληρά για να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην 11άδα του ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Μάνος το τελευταίο διάστημα δε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Ομίλου, καθώς η τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν κόντρα στον  Βόλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

 Έκτοτε έρχεται από τον πάγκο, αφού στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» για την Super League 1 δεν συμπεριλήφθηκε στις πρώτες επιλογές του Γιώργου Σίμου.

Εκείνος ο απίθανος τραυματισμός κόντρα στους Θεσσαλούς στο μπεκ του γηπέδου τον πήγε πίσω, ωστόσο ο φορ από τα Τρίκαλα είναι πια απολύτως καλά και δε σταματάει την προσπάθεια για να κερδίσει ξανά την παρουσία του στην 11άδα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Αυτό φάνηκε, εξάλλου, και στο τελευταίο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου λίγο έλειψε να σκοράρει με μια έμπνευση της στιγμής στο 82', ενώ αν το VAR καλούσε τον Τζήλο, τότε θα κέρδιζε και το πέναλτι στο 89’ από τον Εσίντ.

Σημασία, βέβαια, έχει πως ο ίδιος ο Μάνος λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά και δουλεύει πολύ, προκειμένου να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αλλά και στα γκολ. Στις προπονήσεις δείχνει εξαιρετικό «πρόσωπο» και ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς.

Έχει πετύχει 3 τέρματα, όμως δεν έχει καταφέρει να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα από την 3η αγωνιστική και φυσικά αυτό είναι ένα ακόμη «θέμα» που τον απασχολεί, παρόλο που στα ματς που παίζει ως αναπληρωματικός, οι συμμετοχές του είναι ολιγόλεπτες.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως και ο έτερος φορ του ΟΦΗ, ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο, τα πηγαίνει περίφημα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην σκοράρει με υψηλή συχνότητα (έχει 2 γκολ μέχρι τώρα), ωστόσο είναι δουλευτεράς, «σκίζεται» στις προπονήσεις και κάνει πολλά πράγματα καλά στο γήπεδο.

Και αυτός ο συναγωνισμός βγάζει σίγουρα ωφελημένους και τους δύο, μα πάνω απ’ όλα κερδισμένος είναι ο Όμιλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρέ - καρέ η φάση του Μάνου!

Σχόλιο: Αυτή η ήττα ήταν διαφορετική

Σχόλιο: Μεγαλώνει ο ΟΦΗ, να μεγαλώσει και το ρόστερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.